Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Deegroller

Dit type keukengerei kan gebruikt worden om deeg gelijkmatig plat te rollen. Traditioneel gezien zijn deegrollers gemaakt van hout, maar plastic is tegenwoordig ook een materiaal wat vaak gebruikt wordt. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie of om het product direct aan uw winkelwagen toe te voegen.

Deegrollers

Een deegroller is een eenvoudige manier om het deeg plat te maken wanneer u bijvoorbeeld koekjes aan het bakken bent. Wanneer u bloem op een platte oppervlakte strooit, hier het deeg op legt en dit vervolgens ook bedekt met een kleine laag bloem, kunt u het deeg eenvoudig uitrollen. Kookexpert biedt enkel producten van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand product.

Houten deegroller

De houten deegroller is een onmisbaar item in de keuken. Zeker voor degene die dol zijn op pizza, taarten of andere recepten bakken waarbij iets uitgerold moeten worden. De deegrollers gemaakt van hout zijn stevig en liggen goed in de hand met de twee ergonomische handgrepen. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de deegroller die aan uw eisen voldoet.