Menu
Menu

Glazen

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Vaatwasserbestendig
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Glazen

Kookexpert heeft een ruim assortiment glazen die zijn ontworpen door verschillende bekende designers zoals Schott Zwiesel en Georg Jensen. Hierdoor is er een groot scala ontstaan van glazen met een uniek, modern design. Er zijn wijnglazen, likeurglazen, cocktailglazen, bierglazen, champagneglazen, tumblers, karaffen, waterkannen, longdrinkglazen, whiskyglazen, shotglazen en sherryglazen in het assortiment opgenomen.

Glas

Het juiste glaswerk maakt het tafelen helemaal compleet. Stijlvolle glazen zorgen voor het perfecte detail om uw eettafel helemaal af te maken. Het goede glas bij uw drank zorgt er tevens voor dat de smaak optimaal tot zijn recht komt. Voor een uitgebreid assortiment glazen van hoge kwaliteit bent u bij Kookexpert aan het juiste adres!

Wijnglazen

Het juiste wijnglas draagt bij aan de ultieme smaakbeleving van uw wijn. Zo wordt voor rode wijn een glas met een ronde, brede kelk gebruikt en voor witte wijn een glas met een minder grote kelk. Dit onderscheid wordt gemaakt omdat rode wijn zuurstof nodig heeft om de smaak te optimaliseren. De steel van het glas is van belang, omdat u het glas hieraan vastpakt zodat uw wijn niet warm wordt door uw lichaamstemperatuur.

Bierglazen

Ook het juiste bierglas bij het juiste bier draagt bij aan uw smaakbeleving. Bierglazen zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, soorten en maten zodat voor ieder biertje een apart glas te vinden is. Het ruime assortiment van Kookexpert omvat veel verschillende bierglazen, zodat voor iedere biersoort de perfecte match te vinden valt.

Champagneglazen

Of het nu oud & nieuw of uw verjaardag is, een champagneglas voegt een feestelijke sfeer toe aan iedere gelegenheid. Voor champagne wordt een glas met een hoge kelk gebruikt om het koolzuur van de drank te behouden. Kookexpert biedt een ruim assortiment champagneglazen van hoge kwaliteit, die iedere gelegenheid tot een feestje maken.

Whiskyglazen

Een populair type whiskyglas is de tumbler: een breed glas met een dikke bodem. Dit glas ligt fijn in de hand en wordt gebruikt om whisky met ijs uit te drinken. Door de brede bovenrand kan het echter zo zijn dat de aroma's van de whisky uit het glas ontsnappen. Om dit te voorkomen kunt u een tulpglas kopen: deze hebben een smallere opening zodat alle aroma's binnen het glas blijven.


Verder vindt u bij ons ook de volgende glazen: