Menu
Menu

Messenmagneet

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Messenmagneet

Ophangmagneten zijn niet alleen functioneel maar zorgen ook voor een echte eyecatcher in iedere keuken! Door uw messen te ordenen aan een ophangmagneet krijgt uw keuken een luxueuze uitstraling. De ophangmagneten zijn er in vele maten, vormen en kleuren. Met deze handige opbergmethode zijn al uw messen binnen handbereik tijdens het koken, en hoeft u nooit meer te zoeken in de keukenlade. Het ruime assortiment ophangmagneten van Kookexpert biedt voor iedere keuken de juiste match.

Ophangmagneet

Deze eenvoudige manier van het opbergen van uw messen voegt een stijlvolle, professionele uitstraling toe aan uw keuken. Deze magneten kunnen dan ook voor zowel de professionele als de hobbykeuken worden gebruikt. Door uw messen op deze manier te ordenen hoeft u niet meer uw hele keukenlade door te spitten in de zoektocht naar het juiste mes. De producten van Kookexpert zijn afkomstig van gerenommeerde, kwalitatief hoogstaande merken.

Magneetstrip messen

Met een magneetstrip voor messen in uw keuken kunt u uw mooiste messenset glorieus presenteren. Het is namelijk erg zonde als u een prachtige messenset heeft die ergens in de la weggestopt zijn. De magneetstrippen zijn eenvoudig op te hangen en zijn een waardevolle toevoeging aan uw keuken.

Messen magneet muur

Een messenmagneet aan de muur zorgt ervoor dat al uw beste messen binnen handbereik zijn als u druk aan het koken bent. De magneetstrippen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, merken en kleuren. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke magneetstrip een ware toevoeging is aan uw keuken.