Menu
Menu

Alles over Dutchdeluxes

Dutchdeluxes

Nederlandse kwaliteit op een unieke manier

Dutchdeluxes is een eigentijds Nederlands merk dat simpele keukenaccessoires omtovert tot prachtige eye-catchers. De producten van Dutchdeluxes kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en de luxueuze uitstraling en komen in vrijwel iedere interieurinrichting goed tot hun recht.

Dutchdeluxes is een vrij jong merk, opgericht door Sebastiaan Eerhart, dat zich in korte tijd op de markt heeft weten te zetten als een toonaangevende speler. Het assortiment van Dutchdeluxes bestaat onder andere uit broodplanken, serveerplanken, keukenschorten en keukenhandschoenen. Meer informatie hierover vindt u hieronder. De producten van Dutchdeluxes zijn bijzonder, uniek en gaan bovendien jarenlang mee. Alles wat u maar wilt voor uw keuken! Bekijk hier het totale assortiment.

Productcategorieën


Broodplanken

Een goede broodplank is een onmisbaar item in iedere keuken. Een broodplank is namelijk niet alleen handig voor het snijden van brood, maar kan ook mooi worden gebruikt voor het serveren van hapjes. De broodplanken van Dutchdeluxes zijn extra leuk voor uw keuken, omdat deze voorzien zijn van prachtige designs. De broodplanken worden gemaakt van eersteklas eikenhout of walnotenhout en zijn verkrijgbaar in meerdere vormen. Voor het bereiden en serveren van uw meest heerlijke snacks, sandwiches, pizza's en taart komen de broodplanken van Dutchdeluxes uitstekend van pas.

Bekijk hier het gehele assortiment broodplanken van Dutchdeluxes op Kookexpert.


Serveerplanken

Zet u tijdens een avondje tafelen met vrienden of familie graag iets moois op tafel? Dan zit u Dutchdeluxes helemaal goed! Het merk heeft een schitterende collectie serveerplanken op de markt gezet die perfect zijn voor het serveren van kleine hapjes of gerechtjes. De serveerplanken van Dutchdeluxes zijn verkrijgbaar in vele opvallende kleuren en vormen, zodat er voor vrijwel iedereen iets bijzit naar wens. Ook heeft het merk een bijzondere collectie serveerplanken in bedrukt hout op de markt gezet, voor iedereen die op zoek is naar nét iets anders.

Bekijk hier het volledige assortiment serveerplanken van Dutchdeluxes.


Keukenschorten

De keukenschorten van Dutchdeluxes kenmerken zich door het unike design. Er wordt namelijk uitsluitend gewerkt met ruwe materialen van duurzame kwaliteit. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit keukenschorten van textiel, canvas of zelfs voor keukenschorten van leer! De keukenschorten van Dutchdeluxes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u uw schort precies af kunt stemmen op de inrichting van uw keuken. Of u nou voor leer of textiel, roze of bruin kiest, een keukenschort van Dutchdeluxes is een echte eye-catcher in uw keuken.

Bekijk hier het volledige assortiment keukenschorten.


Keukenhandschoenen

Uw kunt de uitstraling van uw keuken nu ook helemaal afmaken met behulp van de keukenhandschoenen van Dutchdeluxes. Een paar goede keukenhandschoenen zijn onmisbaar in uw keuken, omdat ze uw handen beschermen tegen extreme hitte of kou. Dankzij de hippe keukenhandschoenen van Dutchdeluxes is het nu al helemaal geen straf meer om deze te moeten dragen! Dutchdeluxes werkt uitsluitend met eersteklas leer bij de productie van de keukenhandschoenen en deze zijn hierdoor dan ook stevig. Verder zitten de handschoenen super comfortabel en hebben deze een uniek design. Wat wilt u nog meer?!

Klik hier voor het volledige assortiment keukenhandschoenen van Dutchdeluxes.

Een greep uit het assortiment: