Menu
Menu
Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Messen

WMF is een bekend Duits kwaliteitsmerk dat al meer dan 150 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van de mooiste producten voor in de keuken. De meeste messen van WMF zijn gemaakt van Cromargan roestvrij staal. Dit materiaal is uitermate geschikt om messen van te maken omdat het oersterk is en vlijmscherp te slijpen is. De messen van WMF zijn geschikt voor liefhebbers van koken. Naast dat de messen uitermate kwalitatief zijn, zijn de messen een ook prachtige aangezicht in een WMF messenblok.

WMF mes

Koken met het juiste gereedschap zorgt voor een optimale smaakbeleving. Voor iedere kok, amateur of professional zijn de WMF messen een waar genot. De messen zijn super sterk en slijtvast. Daarnaast zien de messen er luxe uit en passen overal bij door de tijdloze designs. Verder zijn ze comfortabel en bieden ze veel grip, waardoor de WMF messen erg gebruiksvriendelijk zijn. Met deze messen van WMF wordt koken nog leuker.

WMF Messenblok

Show uw messen in een van de WMF messenblokken. De blokken stralen niet alleen professionaliteit uit, maar zorgen ook dat de kwaliteit van de messen langer goed blijft. Daarnaast is het ideaal om uw favoriete messen bij de hand te hebben. De messenblokken staan in iedere keuken prachtig door de stijlvolle designs. Gaat u voor het roestvrijstalen of het houten messenblok? Met de messenblokken van WMF bergt u uw messen veilig en stijlvol op.