Menu
Menu
Type Product
Kleur
Serie
Aantal delig
Prijs
Levertijd
Korting

WMF Bestek

WMF bestek WMF bestek is wereldwijd razend populair dankzij de ijzersterke kwaliteit, het prachtige design en het hoge gebruikscomfort. Het bestek van WMF is verkrijgbaar in diverse series die stuk voor stuk hun eigen fijne eigenschappen hebben. Eén ding hebben de WMF bestek series echter gemeen: ze zien er super goed uit! Klik hieronder op een afbeelding voor meer informatie over een specifieke bestekset.

WMF Bestek

De collectie WMF bestek op Kookexpert is zeer uitgebreid en beschikbaar in vele soorten series. Hieronder vindt u een aantal van onze bestsellers. Op zoek naar een specifieke bestekset? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde en vindt zo direct uw ideale WMF bestek.

WMF Bestek Cromargan

Het WMF Cromargan Bestek heeft een simpel design met afgeronde hoeken en ligt hierdoor erg fijn in de hand. Door het subtiele design past het Cromargan bestek bovendien bij ieder servies.

WMF Bestek Boston

Het WMF Boston Bestek heeft dankzij de hoogglans afwerking nét een extra beetje pit. Het design is verder rustig en simpel, waardoor het Boston bestek op geen enkele tafel zal misstaan.

WMF Bestek Flame

Het WMF Flame Bestek is mooi, eenvoudig en tijdloos. Het Flame bestek kan met vrijwel ieder servies worden gecombineerd en is daarom een aanwinst voor uw keuken.

WMF Bestek Palermo

Het WMF Palermo Bestek is perfect beschermd tegen krassen. Dankzij de afgeronde hoeken ligt het Palermo bestek bovendien erg fijn in de hand. Mooi in zijn eenvoud.