Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Aantal delig
Prijs
Levertijd
Korting

WMF bestek

WMF bestek


WMF bestek is wereldwijd razend populair dankzij de ijzersterke kwaliteit, het prachtige design en het hoge gebruikscomfort. Het bestek van WMF is verkrijgbaar in diverse series die stuk voor stuk hun eigen fijne eigenschappen hebben. Eén ding hebben de WMF bestek series echter gemeen: ze zien er super goed uit! Klik hieronder op een afbeelding voor meer informatie over een specifieke bestekset.

WMF bestek

De collectie WMF bestek op Kookexpert is zeer uitgebreid en beschikbaar in vele soorten series. Hieronder vindt u een aantal van onze bestsellers. Op zoek naar een specifieke bestekset? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde en vindt zo direct uw ideale WMF bestek.

WMF cromargan

Het WMF Cromargan Bestek heeft een simpel design met afgeronde hoeken en ligt hierdoor erg fijn in de hand. Cromargan is een door WMF ontworpen RVS materiaal, het wordt niet dof en is erg duurzaam. Het bestek is roestvrij, onbreekbaar en krasbestendig. Met dit bestek kunt u jaren vooruit! Door het subtiele design past het Cromargan bestek bovendien bij ieder servies.

WMF bestek Palermo

Het WMF Palermo Bestek is perfect beschermd tegen krassen. Dankzij de afgeronde hoeken ligt het Palermo bestek bovendien erg fijn in de hand. Mooi in zijn eenvoud. Bestel het Palermo bestek vandaag nog bij Kookexpert en geniet er snel van!

WMF bestekset

De besteksets van WMF is de perfecte keuze voor in iedere keuken. De materialen die worden gebruikt zijn ontworpen door WMF zelf en enorm duurzaam. Daarnaast zien de besteksets er prachtig uit, wordt het bestek niet dof en zijn de sets verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor vindt u de ideale set voor bij u in huis.

WMF kinderbestek

Ook voor kinderen heeft WMF fijn en duurzaam bestek. Het kinderbestek is gemaakt van het speciale Cromargan materiaal, waardoor de vorken, messen en lepels roestvrij, onbreekbaar en krasbestendig zijn. Daarnaast ziet het bestek voor kinderen er super leuk uit. Met prints van Mickey Mouse, Winnie de Poeh, Frozen, Cars of prinsessen heeft ieder kind een favoriet kinderbestek.