Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Demeyere producten

Demeyere is een merk dat is opgericht in 1908 in België. Inmiddels is het een wereldwijd bedrijf dat zich specialiseert in roestvrijstalen kookgerei. Demeyere ontwikkeld zich al meer dan 110 jaar lang op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De producten van Demeyere zijn hierdoor duurzaam, energiebesparend en erg gebruiksvriendelijk. Ook heeft Demeyere globale innovaties gedaan waardoor koken sneller, gemakkelijker, zuiniger en veiliger is dan ooit. Zoekt u dus naar hoogwaardig kookgerei? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Wilt u meer weten over Demeyere? Lees dan verder op onze adviespagina!

Demeyere pannen

Voor ieder gerecht en iedere gelegenheid is er een juiste pan te vinden bij Demeyere. Het merk produceert hoogwaardige pannen die gebruiksvriendelijk, energiebesparend en zeer duurzaam zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Demeyere Alu Pro collectie, deze collectie is nog duurzamer en uniek omdat deze is gemaakt van koud gesmeed aluminium. De pannen van Demeyere zijn niet alleen duurzaam maar zitten ook boordevol innovaties om het koken sneller, zuiniger en veiliger te maken. Bij Demeyere vindt u allerlei soorten pannen en accessoires, zo is onlangs de Multiline collectie nieuw toegevoegd. De collectie is gemaakt van een exclusief 7-lagenmateriaal voor een optimale warmteverdeling. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment.

Demeyere hapjespan

Een hapjespan kan niet ontbreken in uw keukenkast. Of dit nu is om heerlijke warme hapjes klaar te maken tijdens een feestje of gewoon om lekker uitgebreid te kokkerellen. Bij Demeyere vindt u verschillende soorten pannen waaronder hapjespannen. Demeyere is zich al meer dan 110 jaar aan het specialiseren op roestvrijstalen kookgerei waar duurzaamheid en innovatie voorop staat. Hierdoor heeft u energiebesparende, duurzame en gebruiksvriendelijke pannen. Als u zoekt naar hoogwaardige pannen bent u bij Demeyere zeker aan het juiste adres!