Menu
Menu

Alles over Demeyere

Over Demeyere

Alles over Demeyere

De geschiedenis van Demeyere

In 1908 is het bedrijf Demeyere opgericht als familiebedrijf in België. Kwaliteit staat al direct centraal bij het bedrijf. Al meer dan 110 jaar produceert Demeyere fantastisch keukengerei met veel perfectie. Door de jarenlange ervaring is ieder item gemaakt van de beste materialen en kwaliteit op het hoogste niveau. Demeyere is uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat ook gebruikt wordt in de professionele keuken.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van het kookgerei van Demeyere wordt koken leuker en gemakkelijker. Iedereen kan een heerlijke gerecht bereiden met de pannen en kookgerei van dit merk. Bij Demeyere staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ervaar de nieuwste innovaties en technologieën, zoals bijvoorbeeld de ControlInduc® en TriplInduc®. Door deze innovaties en andere technieken verbruikt u minder energie tijdens het koken.

Het assortiment van Demeyere

Series van Demeyere

Technologieën van Demeyere

ControlInduc®

Deze fantastische technologie van het Belgische merk Demeyere zorgt ervoor dat uw pan niet oververhit tijdens het koken. Op een temperatuur van 250 graden blokkeert deze technologie de inductieplaat. Hierdoor kunt u met veel gemak en controle de lekkerste gerechten klaarmaken.

TriplInduc®

Met de TriplInduc technologie wordt koken met Demeyere nog fijner. Deze technologie zorgt voor efficiëntie in de keuken en ook meer controle. Door deze techniek kookt u 30% sneller dan normaal.

Silvinox®

Met de Silvinox techniek blijft iedere pan jarenlang netjes tijdens en na het gebruik. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat uw pan niet verkleurd en zijn glans behoudt. Daarnaast zorgt de Silvinox techniek ervoor dat u de pan na het gebruiken weer keurig schoon krijgt.

Technologieën Demeyere