Menu
Menu

Demeyere pannen

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

Demeyere pannen

Demeyere heeft een uitgebreid assortiment aan pannen. Zo vindt u bij Demeyere koekenpannen, wokpannen, kookpannen, steelpannen, soeppannen en meer. Voor ieder gerecht vindt u de juiste pan. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van diverse innovaties en technologieën. Hierdoor is het koken met een Demeyere pan erg eenvoudig, snel, veilig en energiezuinig. Bekijk ons uitgebreide assortiment Demeyere pannen en vindt de juiste pan voor u.

Demeyere wok

Met een wokpan van Demeyere maakt u de lekkerste wok gerechten. Ze hebben een snelle en goede warmteverdeling en zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn. U kunt de wokpannen van Demeyere ook gebruiken om mee te braden, bakken, koken, stomen en frituren. Na gebruik zijn ze makkelijk schoon te maken en ze zijn ook vaatwasmachinebestendig. De wokpannen van Demeyere zijn geschikt voor inductie, elektrische, keramische en holgenen kookplaten.

Demeyere pannen inductie

Voor het koken op een inductie kookplaat heeft u speciale pannen nodig, dat is bij Demeyere geen enkel probleem. Het grootste deel van Demeyere pannen is geschikt voor alle soorten kookplaten en dus ook voor inductie. Dit komt door het gebruik van een magnetische bodem. Zo kunt u zonder probleem op een inductie kookplaat koken met een Demeyere pan. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Demeyere pannen die geschikt zijn voor inductie zoals kookpannen, koekenpannen, wokpannen, sauteerpannen en nog veel meer.