Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Demeyere koekenpan

In ons assortiment Demeyere pannen vindt u verschillende soorten pannen, waaronder koekenpannen. Deze koekenpannen zijn erg veelzijdig waardoor u tal val heerlijke gerechten kunt maken. Ze hebben een snelle en gelijkmatige warmteverdeling en de antikleeflaag zorgt ervoor dat u met weinig vetstof kunt koken. Het eten bakt heerlijk krokant zonder dat het blijft plakken aan de pan. Daarnaast zijn de koekenpannen van Demeyere geschikt voor alle soorten kookplaten en eenvoudig schoon te maken. Ze zijn gemaakt van RVS of aluminium waardoor ze een lange tijd mee gaan. Hieronder vindt u ons volledige assortiment Demeyere koekenpannen.

Demeyere koekenpan 28 cm

De koekenpannen van Demeyere staan bekend om hun hoge kwaliteit en gebruikersgemak. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en de comfortabele handgrepen maken het eenvoudig om de pannen te hanteren. Uw eten blijft niet plakken en ze hebben weinig vet nodig. De pannen van Demeyere zijn geschikt voor alle soorten kookplaten en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo vindt u in ons assortiment altijd een Demeyere pan die geschikt is voor u. Voor welke Demeyere pan gaat u?

Demeyere koekenpan 24 cm

Dankzij de hoge kwaliteit, perfecte warmteverdeling en hoge gemaksgehalte, zijn de pannen van Demeyere onmisbaar in uw keuken! Met de koekenpannen van Demeyere zet u de lekkerste gerechten op tafel in een handomdraai. Met de 24 centimeter koekenpan kookt u gemakkelijk voor een kleiner gezelschap. De pannen zijn vaatwasserbestendig en verkrijgbaar in meerdere modellen.