Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Afvalzak

Bij iedere prullenbak hoort natuurlijk een afvalzak. Bij Kookexpert hebben we een ruim assortiment afvalzakken in verschillende soorten en maten, waardoor u hier de afvalzak vindt die goed bij uw prullenbak past. Daarnaast zijn al onze afvalzakken stevig. Zo zal de zak niet snel scheuren bij het eruit halen en het wegbrengen van de afvalzak. Bekijk hieronder ons assortiment afvalzakken en vindt de ideale afvalzak, die past bij uw prullenbak.

Vuilniszakken 60 liter

Op Kookexpert zijn afvalzakken verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben we ook vuilniszakken van 60 liter. In deze afvalzakken kunt u dus een groot deel van uw afval kwijt. Ook kunt u de vuilniszakken makkelijk vervangen, doordat ze sterk zijn, scheuren ze niet en dankzij de handvatten kunt u de zakken gemakkelijk verplaatsen. Gaat u voor een simplehuman afvalzak of toch voor een 60 liter afvalzak van EKO?

Simplehuman vuilniszakken

Afvalzakken van het merk Simplehuman passen perfect bij de prullenbakken van Simplehuman. Het merk heeft een ruim assortiment vuilniszakken van 3 tot 115 liter. Daarnaast zijn de afvalzakken gemakkelijk uit de prullenbak te halen door de handvatten aan de zak en doordat ze zo sterk zijn, hoeft u niet bang te zijn voor scheurende afvalzakken. Met Simplehuman worden alledaagse taken nog gemakkelijker.