Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wokpan Inductie

De wokpan is een halfronde holle pan die voornamelijk in de oosterse keuken gebruikt wordt. Het is een diepere en dunnere variant van de koekenpan die voornamelijk wordt gebruikt voor roerbakken. Uw verse groenten en vlees in een wokpan bereiden is nog nooit zo snel gegaan. Dankzij het koken op een inductieplaat is uw wokmaaltijd sneller klaar en hoe sneller u klaar bent, hoe meer vitamines er behouden worden in het gerecht. De pan wordt extra snel verwarmd door de elektromagnetische straling. Zo warmt de pan snel op, hoeft u minder lang te koken, is er weinig sprake van warmteverlies en worden uw kookkunsten ook nog eens energiezuinig! Hieronder vindt u alle Wokpannen die gebruikt kunnen worden op een inductiekookplaat.

Inductie Wokpan

De wokpan is afgeleid van het woord wokken wat een andere benaming is voor roerbakken. De roerbakpan kan naast roerbakken ook gebruikt worden om eten te stoven, braden, frituren of te koken. De wokpan is een veelzijdige pan die onmisbaar is in de keuken. Door de wokpan op een inductieplaat te gebruiken wordt de pan snel warm, verliest het weinig warmte en blijven de vitaminen in uw gerecht.