Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

BK Pannen

alle BK producten

BK heeft een uitgebreid assortiment aan pannen. Zo zijn er BK kookpannen, wokpannen, soeppannen, snelkookpannen, koekenpannen, braadpannen, hapjespannen, steelpannen en pannensets. Links in de filter kunt u selecteren op het type pan waar u naar op zoek bent. BK pannen staan bekend om hun goede kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijs. Een BK pan staat garant voor jarenlang kookplezier.

Pannen BK

Kookexpert beschikt over een uitgebreide collectie BK pannen voor een uitstekende bereiding van voeding. Aan de hand van de filter aan de linkerkant van de pagina kunt u eenvoudig en snel de juiste keuze maken. Nadat uw keuze is gemaakt, zorgt Kookexpert voor een snelle levering.

BK Koekenpan

Een koekenpan is een must-have in iedere keuken! Of je nu een student bent en je lekker een eitje wil bakken, of wanneer je een hoogstaand nieuw recept wil proberen, je hebt vrijwel altijd een koekenpan nodig! Let bij de aanschaf op de grootte van de pan, en naar wat voor kookstel u heeft. Met een koekenpan van BK doet u gegarandeerd een goede aankoop!

BK Braadpan

Wie heeft er in de winter nu geen zin in een lekker stoofpotje? Laat de pan uren op het vuur staan, om zo de meest voortreffelijke winterse potjes te maken. Het vlees gaart geleidelijk waardoor de smaak extra goed tot zijn recht komt. Daarnaast staan de braadpannen ook nog eens heel mooi in de keuken wanneer u ze niet gebruikt.

BK Wokpan

Wanneer u zin heeft in een lekkere Aziatische wokschotel, dan is een wokpan natuurlijk extreem handig. We hebben een breed assortiment aan wokpannen. Sommige zijn voorzien van twee handvatten, de andere hebben een langere steel. Kijk verder op Kookexpert, en laat u verrassen door ons brede en veelzijdige assortiment.