Menu
Menu
Soort Pan
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fissler Pannen

Fissler Pannen Fissler staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit keukenartikelen. De pannen van Fissler zijn verkrijgbaar in verschillende maten en moderne designs. Op deze pagina vindt u onder andere braadpannen, koekenpannen, kookpannen en steelpannen. Fissler heeft pannen van verschillende materialen voor alle soorten kookplaten. Zo heeft Fissler voor iedereen een geschikte pan beschikbaar. Bekijk hier het hele assortiment.

Pannen Fissler

Hierboven vindt u een uitgebreide collectie Fissler pannen in verschillende soorten en maten. Met behulp van de filter aan linkerkant van de pagina vindt u eenvoudig en snel het juiste product dat bij u past! Kookexpert kenmerkt zich door een zeer snelle levering, goede kwaliteit van de aangeboden producten, grote voorraden en een goed bereikbare klantenservice.

Fissler Braadpan

Fissler heeft een aantal braadpannen in het assortiment, welke niet volgens klassieke wijze worden geproduceerd. Deze zijn namelijk van roestvrijstaal (RVS) geproduceerd. De braadpan van Fissler is in verschillende maten en series verkrijgbaar.

Fissler Grillpan

Een grillpan van Fissler is ideaal voor het grillen en bakken van vlees, zoals een overheerlijk biefstuk. Daarnaast kunt u hiermee ook perfect gegrilde groenten op het menu zetten!

Fissler Steelpan

De steelpan van Fissler is uitermate geschikt voor het koken van sauzen en soepjes, terwijl u deze ook uitstekend kunt gebruiken voor de kleinere porties groente. Door de steel aan de pan is het gebruiksgemak hoger dan bij een normale kookpan.

Fissler Hapjespan

Een hapjespan van Fissler wordt ook wel een sauteerpan genoemd, onder welke benaming u deze kunt vinden. Deze pan is ideaal voor maaltijden in een grote hoeveelheid te stoven of bakken.

Fissler Pannen voor Inductie

Fissler heeft ook een groot assortiment pannen wat geschikt is voor inductie kookplaten. Gebruik daarom de filter 'Geschikt Voor' aan de linkerkant en vindt snel de pannen die geschikt zijn voor inductie!

Fissler Koekenpan

Met een koekenpan van Fissler zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Fissler heeft koekenpannen van verschillende materialen voor alle soorten kookplaten. Daarnaast zijn de meeste pannen vaatwasserbestendig en hebben ze een anti-aanbaklaag.