Menu
Menu

Alle SMEG producten

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle SMEG producten

Het doel van SMEG is om met haar producten iedere keuken een unieke identiteit en uitstraling te geven. Doordat de producten van dit Italiaanse merk over dezelfde stijl beschikken, kunt u ze moeiteloos combineren om zo een prachtig geheel te vormen in uw keuken. De producten van SMEG zijn niet alleen stijlvol, maar ook van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer functioneel en ontzettend handig in gebruik, waardoor u optimaal gaat genieten in uw eigen keuken.

SMEG keukenapparatuur

Het Italiaanse merk SMEG richt zich al jarenlang op duurzaamheid en het hoofdkantoor is hierin dan ook uitgeroepen tot een van de meest innovatieve locaties in Italïe. Ook met het creëren van haar producten staat het respect voor het milieu hoog in het vaandel. Dit ziet u dan ook zeker terug in de stijlvolle producten van SMEG, welke worden gemaakt van duurzame materialen en jarenlang mee zullen gaan. Op Kookexpert vindt u een ruime collectie keukenapparaten van SMEG, dus neem gauw een kijkje door het gehele assortiment.

SMEG citruspers

De SMEG citruspers zorgt ervoor dat u razendsnel heerlijk vers geperste jus heeft. De citruspers is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol retro-design, zodat dit een echte toevoeging is voor elke keuken. De citruspers is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en zal door de hoogwaardige kwaliteit jaren meegaan. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

SMEG handmixer

Een heerlijke cappuccino of latte macchiato drinkt u vaak op een terras of in een restaurant. Maar wat als u dit gewoon thuis kunt drinken..? Met de melkopschuimer van SMEG is dit geen enkel probleem meer en geniet u iedere dag van een heerlijke koffie. Natuurlijk heeft de melkopschuimer, zoals u van SMEG gewend bent, een prachtig design in leuke kleuren. Bekijk ze allemaal en verwen uzelf met een restaurantwaardige koffie!

SMEG melkopschuimer

De luxe melkopschuimer van SMEG is voorzien van 6 vooraf ingestelde functies, waarmee niet-geschuimde melk en warme chocolademelk gemakkelijk kunnen worden verwarmd dankzij het inductieverwarmingssysteem. Dit gebeurd zonder te verbranden of schuimen. Daarnaast kunt u het apparaat uiteraard ook gewoon gebruiken om warme of koude melk te schuimen naar wens. Het apparaat is dan ook uiterst geschikt voor cappuccino, latte macchiato of flat white.

SMEG slowjuicer

Met behulp van de SMEG slowjuicer kunt u verse sap onttrekken door gebruik te maken van de koudepersmethode. Deze methode zorgt voor heerlijke verse sappen met levendige kleuren en geuren van de groente- en fruitsoorten die u gebruikt