Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SMEG citruspers

SMEG heeft een prachtige collectie aan huishoudelijke apparaten die naast praktisch ook nog eens een ware eye catcher zijn voor in uw keuken. Ook de citruspers heeft een van deze toffe designs. Deze citruspers brengt heerlijke gezonde sapjes in huis met veel vitamine, wat ook nog eens goed is voor uw lichaam. De citruspers van SMEG is krachtig en beschikbaar in verschillende kleuren.

SMEG sinaasappelpers

De citruspers van SMEG heeft een prachtig designs, zoals u van dit hoogstaande merk gewend bent. Daarnaast is de pers gemakkelijk in gebruik en heeft u binnen een handomdraai een heerlijk verse jus d'orange voor u staan. De pers heeft een goede motor met geïntegreerde aan-uitsensor, sapopvanger en een antidruppeltuit om lekken te voorkomen en het aanrecht schoon te houden. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor optimale veiligheid en een lange levensduur.

SMEG citruspers zwart

SMEG heeft naast prachtige broodroosters, keukenmachines en waterkokers ook mooie citruspersen waar u gemakkelijk heerlijke sapjes mee maakt. Zo is uw zondagochtend ontbijt helemaal compleet. Natuurlijk is de pers van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. SMEG staat bekend om zijn opvallende designs en kleuren, ook de citruspers past helemaal thuis in deze omschrijving. Ga voor knalrood of klassiek zwart, de keuze is geheel aan u!