Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SMEG blender

Smeg blender

Op deze pagina vindt u de prachtige blenders van het Italiaanse merk SMEG. Deze blenders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over alle handigheden die u in een blender verwacht. Zo heeft de mengbeker een capaciteit van maar liefst 1,5 liter en beschikken de blenders over voorgeprogrammeerde programma's zoals Smoothie en Ice Crush. Een SMEG blender is verkrijgbaar in vele trendy kleuren welke u allemaal kunt vinden op Kookexpert.

SMEG blender zwart

Voor de kenmerkende SMEG blender in het zwart is er in iedere keuken wel een plaats. Deze trendy blender ziet er niet enkel heel stijlvol uit, maar is ook ontzettend handig in gebruik. Zo beschikken de blenders van dit Italiaanse merk over verschillende programma's en snelheidsniveaus, waardoor u zowel de perfecte smoothie als zomerse verfrissing kan maken. De blender beschikt over dezelfde stijl als andere keukenapparaten van SMEG, waardoor u ze perfect kunt combineren en uw ideale keuken kunt creëren.

SMEG blender wit

Ook de witte SMEG blender is een populaire kleur binnen het SMEG assortiment. Wit is een tijdloze kleur die rust creëert en eenvoudig gecombineerd kan worden met andere kleuren in uw keuken. Met deze blender maakt u binnen een handomdraai de lekkerste smoothies en soepen. Een echte must-have voor iedereen!

SMEG blender crème

De SMEG blender in een crème kleur is een must-have voor iedere keukenliefhebber. De crème kleur is tegenwoordig helemaal trendy en geeft uw keuken een stijlvolle touch. Combineer de blender met de andere mooie crème producten uit het SMEG assortiment om er een elegant geheel van te maken!