Menu
MenuDe geschiedenis van SMEG

SMEG is opgericht in 1948 door Vittorio Bertazzoni Sr. in Guastalla in Italië. Het merk begint als producent van fornuizen en wasmachines en breidt later haar assortiment uit met innovatieve koelkasten en keukenapparatuur. SMEG staat al snel bekend om haar stijlvolle retro-design en hoogwaardige kwaliteit, waardoor hun producten razend populair worden. Vandaag de dag blijft SMEG trouw aan haar Italiaanse erfgoed, met een uitgebreid assortiment producten die zowel functionaliteit als esthetiek combineren. 


Duurzaamheid SMEG

SMEG houdt zich bewust bezig met duurzaamheid en zet zich hiermee in voor mens en planeet. Zo vermindert het merk energieverbruik en is 70% van de verbruikte elektriciteit is afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Bovendien ontwikkelt SMEG grote en kleine apparaten op een verantwoorde en toekomstige manier. De producten van het merk zijn op zodanige manier ontworpen dat ze lang meegaan, waardoor u er jarenlang plezier van beleeft!


De meest verkochte SMEG kleuren:


De verschillende productgroepen van SMEG:

Broodroosters

Met de stijlvolle en kwalitatieve broodroosters van SMEG roostert u gemakkelijk en snel uw brood. Het broodrooster heeft een prachtig retro-design en is hierdoor een elegante toevoeging aan uw keuken. Het broodrooster is voorzien van verschillende functies zoals: opwarmen en ontdooien en is voorzien van een uitschuifbare kruimelbak. Bovendien is het broodrooster van roestvrij staal en gemakkelijk schoon te maken!

Waterkokers

De waterkokers van SMEG zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met hun opvallende retro design voegen ze charme toe aan elke keuken. Deze waterkokers zijn verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren, waardoor ze niet alleen praktisch zijn maar ook een decoratief element vormen. Met een snelle opwarmtijd zijn SMEG waterkokers ideaal voor iedereen die van een snelle kop thee of koffie wil genieten!


Blenders

De SMEG blender is een verfijnde aanvulling op elke keuken, waar stijl en functie samenkomen.Deze krachtige blender is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel als het gaat om het mixen en pureren van ingrediënten. Met meerdere snelheidsinstellingenis het een veelzijdige keukenhulp voor smoothies, soepen en meer. De SMEG blender combineert elegantie en efficiëntie en tilt uw culinaire creaties naar een hoger niveau!Onze SMEG favorieten: