Menu
Menu
Kleur
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Smeg waterkoker

Smeg waterkokerOp deze pagina vindt u de stijlvolle waterkokers van het Italiaanse merk SMEG. De waterkokers van dit gerenommeerde merk zijn uitgevoerd in de kenmerkende stijl van SMEG en het zal een echte eye-catcher zijn in uw keuken. Ze zijn voorzien van een handig anti-slip bodem, waardoor ze zeer stevig en stabiel zullen staan. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende trendy kleuren, zult u voor iedere keuken de perfecte waterkoker vinden!

Waterkoker SMEG

Of u nu een heerlijke kop thee of soep wilt maken, of heet water nodig heeft om schoon te maken. De waterkokers van SMEG zijn hier perfect voor! Met het Variabel model kunt u zelf de gewenste temperatuur kiezen, van 50°C tot 100°C. Zo heeft u voor alle doeleinden de juiste temperatuur water. Doordat het RVS kalkfilter van een SMEG waterkoker uitneembaar en afwasbaar is, is de levensduur nu nog langer!

SMEG waterkoker zwart

De waterkoker van SMEG is een onmisbaar item in uw keuken. De kokers staan bekend als betrouwbaar, zeer veilig en snel. Om de prachtige looks mooi te houden is de behuizing voorzien van roestvrij staal. In ons assortiment bieden wij de waterkokers van SMEG aan in verschillende kleuren met diverse capaciteiten. Vind u de waterkoker teveel ruimte in beslag nemen op zijn huidige plek? Geen probleem, dankzij het draadloze onderstel is hij enorm praktisch en gemakkelijk te verplaatsen.

SMEG waterkoker wit

Zoals hierboven beschreven zijn de waterkokers verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit en zwart. Deze twee klassieke kleuren passen in bijna iedere keuken en zijn ook enorm praktisch.