Menu
Menu
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SMEG broodrooster

Smeg broodrooster
Met een SMEG broodrooster bereidt u de allerlekkerste toast! Ze zijn zeer praktisch in gebruik en beschikken over 6 bruiningsniveaus, waardoor uw ideale toast kunt maken, en ze hebben een handige ontdooi functie. Dankzij de brede sleuven past bijna elk brood goed in de broodrooster en de rekken zijn zelf-centrerend. Bovendien zijn ze uitgevoerd in de kenmerkende stijl van SMEG en zullen ze in iedere keuken een echte eye-catcher zijn.

Broodrooster SMEG

Wanneer u een prachtige SMEG broodrooster bezit zult u het zonde vinden om deze op te bergen in een van uw keukenkastjes. Ze passen perfect bij de andere keukenapparaten van SMEG en zullen samen een prachtig geheel vormen. Naast het fraaie uiterlijk, zijn de broodroosters van SMEG ook ontzettend praktisch in gebruik en van de allerhoogste kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen zijn ze voorzien van een lange levensduur en zult u er optimaal van kunnen genieten!

SMEG broodrooster zwart

Bij SMEG vindt u prachtige broodroosters welke al een eyecatcher zijn om te zien. De broodroosters zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren waaronder zwart. Een zwarte broodrooster van SMEG matcht perfect met de andere producten van SMEG. De broodroosters van SMEG zijn van uiterst hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat de broodrooster lang mee en zult u er lang plezier van hebben.