Menu
Menu
Soort Pan
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

SMEG pannen

Smeg pannen
Op Kookexpert kunt u onder andere terecht voor de hoogwaardige pannen van SMEG. De fijne pannen van SMEG zijn vervaardigd uit stevige, duurzame materialen van hoge kwaliteit. U kunt de pannen gebruiken voor het bereiden van al uw favoriete gerechten en kunt ze gebruiken op alle warmtebronnen en in de oven. Er zijn verschillende soorten pannen van SMEG, zoals koekenpannen, smoorpannen, kookpannen en wokpannen. Bekijk snel het ruime aanbod!

SMEG pan

U vindt bij het hoog aangeschreven merk SMEG onder andere een uitgebreide collectie pannen. Met een SMEG pan bereidt u al uw favoriete gerechten. De pannen zijn zowel geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie én kunnen gebruikt worden in de oven. De pannen van SMEG zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en rvs en ze zullen zeer lang mee gaan. Bekijk het ruime aanbod SMEG pannen op Kookexpert!

SMEG koekenpan

De koekenpannen van SMEG zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie, dankzij het koudgesmede aluminium in combinatie met een stalen bodem. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een goede anti-aanbaklaag waarmee gezond koken bevorderd wordt. Immers hoeft u minder olie of boter te gebruiken dankzij de beschermlaag. Een ander voordeel van de SMEG koekenpannen is dat ze vaatwasserbestendig en eenvoudig schoon te maken zijn.