Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Bediening Deksel
Functies
Inhoud (liter)
Binnenemmer
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Simplehuman prullenbak

alle simplehuman producten

Het bedrijf Simplehuman is opgericht in het jaar 2000 en sindsdien snel uitgegroeid tot een grote leider binnen de markt. Het is allemaal begonnen om een prullenbak te ontwerpen, waarbij geen contact nodig was. Doordat de prullenbak niet wordt aangeraakt, blijft deze zeer hygiënisch en komen er zo min mogelijk bacteriën op de prullenbak. Naast het tegengaan van bacteriën, richt Simplehuman zich ook op het zo efficiënt mogelijk maken van de dagelijkse handelingen. Sinds 2000 is het bedrijf bezig om producten te produceren die u gemak bieden in huis, omdat bij routine handelingen veel verbetering ligt.

De prullenbakken van Simplehuman zijn zo ontworpen, zodat er geen vingerafdrukken worden achtergelaten op de prullenbakken tijdens contact. Over de prullenbakken zit een speciale coating die voorzien is van nanodeeltjes, waardoor bacteriën niet kunnen vermenigvuldigen. Simplehuman zet zich in voor de wereld om minder afval te produceren. Het bedrijf staat namelijk voor betere producten en slimmere beslissingen. Levensduur van de producten is een belangrijk onderdeel als het draait om duurzaamheid. Doordat het kwalitatief sterke producten zijn, hoeft u niet te twijfelen over de levensduur van de prullenbakken.

Simplehuman afvalzakken

Op het gebied van creativiteit loopt Simplehuman sterk vooruit. Het bedrijf heeft voor elke prullenbak een unieke afvalzak gecreëerd, zodat de afvalzak perfect past om uw prullenbak. Simplehuman heeft een lijncode ontwikkeld die bestaat uit het alfabet, waardoor u in een opslag kan zien welke afvalzak voor uw prullenbak is bestemd. Weet u niet welke lijncode u heeft? Dan kunt u deze vinden onder het deksel van uw blik. Simplehuman heeft oog voor detail en dat is in elk opzicht terug te vinden. In sommige prullenbakken is het mogelijk om de afvalzakken op te bergen in de prullenbak, zodat u bij een volle afvalzak meteen deze kunt vervangen. Daarnaast zijn de verpakkingen van de afvalzakken zo ontworpen dat u niet op zoek hoeft naar scheurranden of dat u de afvalzak moet afrollen. De afvalzakken komen een voor een uit de verpakking.

De afvalzakken van Simplehuman passen perfect om de rand van de prullenbak, waardoor ze niet wegglijden en netjes ogen wanneer de prullenbak is gesloten. Om gaten en scheuren in de afvalzak te voorkomen, zijn de afvalzakken voorzien van extra stevig plastic met dubbele zoom. Daarnaast zijn er ook nog speciale odosorb afvalzakken. Deze afvalzakken zijn voorzien van koolstof dat geurmoleculen absorbeert die aan de binnenkant van de prullenbak worden vastgehouden. Om duurzaamheid na te streven, zijn de odosorb afvalzakken gemaakt van gerecycled plastic. Deze afvalzakken bestaan voor 50% uit PCR-plastic wat ervoor zorgt dat uitstoot wordt verminderd. Verder is het sterke trekkoord zo ontwikkeld dat het eenvoudig is om de afvalzak op te tillen, te dragen en dicht te maken.

Simplehuman prullenbak 60 liter

Er zijn verschillende modellen prullenbakken van Simplehuman die beschikken over een 60 liter inhoud. Neem als voorbeeld de Semi Round RVS prullenbank. Deze prullenbak is zeer netjes en veilig, aangezien de rand van de prullenbak is gemaakt van roestvrijstaal. Door middel van de speciale coating blijft de prullenbak altijd schoon. De deksel van de prullenbak klapt snel en eenvoudig omhoog en bij het zakken sluit de deksel weer netjes om de rand heen. De pedaalprullenbakken zijn kwalitatief op hun best. Het pedaal van de prullenbak kan meer dan 150.000 keer worden ingedrukt, waardoor u de prullenbak 20 jaar lang voor meer dan 20 keer per dag kunt indrukken. Daarnaast beschikt de prullenbak over de shox-technologie. Dit houdt in dat de deksel niet meteen dichtklapt en dat dit zo zacht mogelijk gaat.

Naast pedaalprullenbakken, zijn er ook 60 liter prullenbakken met een open- of draaideksel. De open prullenbakken zijn gemaakt van stevig staal waardoor deze tegen een stootje kunnen, maar wel een robuuste uitstraling hebben. Door de brede opening van de prullenbakken is het mogelijk om brede verpakkingen met een worp in de prullenbak te gooien! Bij prullenbakken met een draaideksel ligt het gewicht in het midden, zodat deze eenvoudig opent en weer zacht sluit. Deze prullenbakken zijn zowel geschikt voor kleine bedrijven als voor een druk huishouden.