Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Leonardo producten

Alle Leonardo producten Op Kookexpert kunt u een prachtig uitgebreid assortiment van het topmerk Leonardo vinden. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn op deze pagina alle producten verzameld. Zo kunt u rustig het gehele assortiment bekijken, maar natuurlijk ook zoeken naar specifieke producten aan de hand van de filters. Ontdek wat dit prachtige merk te bieden heeft!

Leonardo series

Het merk Leonardo brengt regelmatig nieuwe series op de markt, en vult natuurlijk ook haar oude series aan. Om makkelijk de series te vinden, kunt u gebruik maken van de filters - al zijn er ook altijd enkele producten van andere series te vinden in het complete assortiment. Kijk dus rustig rond of zoek meteen uw favoriet op.

Leonardo decanteerkaraf

In het assortiment van Leonardo kunt u ook voor een prachtig decanteerkaraf kiezen. Decanteren betekent dat u een drab die kan ontstaan bij oudere wijnen kan ontwijken, kortom dit hoeft alleen bij de oudere wijnen. Het voordeel is dat een decanteerkaraf natuurlijk wel prachtig kan staan op uw tafel - maar als dat uw enige doel is dan kunt u wellicht beter kiezen voor een normale karaf.

Leonardo koffie

Voor alles voor de koffie kunt u goed terecht bij Leonardo. Dit hoogwaardige merk heeft prachtige kopjes en schaaltjes in diverse designs. Kijk bijvoorbeeld naar de Matera koffieschaaltjes of die van de Puccini serie. Alles voor de koffie is gemaakt van hoogwaardig glas- of aardewerk.

Leonardo karaf

Met de karaffen van Leonardo kunt u water op tafel zetten in prachtige designs. Leonardo staat bekend om haar hoge kwaliteit en een Leonardo karaf is hier zeker geen uitzondering op. Bij Kookexpert hebben we een mooi aanbod aan Leonardo karaffen, dus zoek vandaag nog uw favoriet uit.

Leonardo schaal

Voor mooie serveerschalen kunt u een kijkje nemen in het assortiment van Leonardo. Door de diverse designs zijn er altijd schalen die bij uw stijl passen. De Leonardo schalen zijn van goede kwaliteit en gaan dus lang mee. U kunt dus lang genieten van de schalen, én ze zien er ook nog mooi uit.