Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Bredemeijer theepot

Bredemeijer theepot

Bredemeijer werd opgericht in het oude centrum van Hilversum in 1914. Waar ze begonnen met een metaalwapenfabriek voor het produceren van huishoudelijke producten zijn ze later de focus gaan verleggen op het ontwerpen van theepotten omdat hier toenemende vraag naar was. Op Kookexpert vindt u dan ook verschillende theepotten en accessoires zoals theedozen en glazen om de lekkerste thee te zetten. De theepotten worden gemaakt van verschillende materialen en vormen. Zo zijn de theepotten voorzien van designs die net wat anders zijn dan u normaal tegenkomt. Hierdoor is een theepot van Bredemeijer ook nog een mooie accessoire in de keuken. De theepotten staan bekend om de dubbelzijdige wand waardoor uw thee lang warm blijft.

Theepot Bredemeijer

Als u op zoek bent naar een nieuwe theepot is het merk Bredemeijer zeker een kijkje waard! Bij Bredemeijer vindt u namelijk verschillende theepotten met een retro stijl die ontzettend tof staan in uw keuken. Zo verschillen de materialen ook heel erg, denk hierbij aan RVS, glas, gietijzer, metaal, aardewerk en nog veel meer! Door de verschillende soorten is er altijd een theepot die aan uw verwachtingen voldoet. Doordat ze jarenlange ervaring hebben, kunt u ervan uitgaan dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Naast theepotten vindt u ook bijpassende producten zoals theedozen en glazen om optimaal te kunnen genieten van een heerlijk kopje thee.

Dubbelwandige theepot Bredemeijer

Bredemeijer staat bekend om de dubbelwandige theepotten. Deze zorgen ervoor dat uw thee langer warm blijft en u langer kunt genieten van een heerlijk kopje. Alle theepotten zijn voorzien van deze dubbelwandige functie waardoor het niet uitmaakt voor welk design u gaat. Omdat de theepotten gemaakt zijn van verschillende materialen zijn er verschillende designs. Wanneer u toch wat meer waarde biedt aan het uiterlijk kunt u hier ook altijd naar kijken, maar wij verzekeren u ervan dat alle theepotten voorzien zijn van de beste kwaliteit en prachtig staan in elke keuken.