Menu
Menu
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bredemeijer theedoos

Bredemeijer theedoosBij een heerlijk kopje thee op tafel kan een theedoos natuurlijk niet ontbreken. Het Nederlandse bedrijf Bredemeijer dat al sinds 1914 bestaat is zich gaan specialiseren in het ontwerpen en produceren van theepotten en alle accessoires die daarbij horen zoals theedozen en glazen. De theedozen zijn net als de potten gemaakt van uiterst goede kwaliteit. Op Kookexpert vindt u een breed aanbod van deze theedozen. Al deze theedozen zijn gemaakt van duurzaam bamboe en hebben een stijlvolle look. De theedozen zijn voorzien van verschillende vakjes waardoor u veel smaken kunt presenteren. Het aantal vakjes verschilt van 6 to 12 vakjes. Hierdoor is er dus altijd genoeg ruimte om al uw thee in op te slaan. Bekijk het hele aanbod op Kookexpert.

Theedoos met blikjes

Thee kunt u kopen in zakjes, maar er bestaat ook losse thee die u kunt kopen. Deze thee is het makkelijkst om op te slaan in verschillende doosjes want hierdoor blijft de smaak langer houdbaar. Bij Bredemeijer vindt u theedozen met vakjes en bakjes. Hierdoor kunt u goed onderscheid maken in verschillende smaken, maar heeft u wel alles bij elkaar waardoor u het makkelijk presenteert.

Theedoos Bredemeijer

Theedozen zijn fijn om uw theezakjes in te bewaren. Bij Kookexpert vindt u een ruim aanbod aan theedozen van het merk Bredemeijer. Bredemeijer is al meer dan 100 jaar actief in het produceren van theepotten en de bijbehorende accessoires zoals theedozen. De theedozen zijn gemaakt van kwalitatief bamboe. Door het stijlvolle design is het ook nog een plaatje om op de keukentafel te hebben staan en misstaat het in geen enkele keuken. De theedozen zijn geschikt voor zakjes met de standaard maat, maar in sommige dozen kan ook losse thee worden opgeslagen. De deksels verschillen van dichte deksels of doorschijnende. Bekijk het aanbod nu zelf en ontdek uw favoriet.