Menu
Menu

Wesco

Het Duitse Wesco is oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf, maar is in een mum van tijd uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van keukenaccessoires. De retro look van de producten van Wesco is terug te vinden in een tal van keukens wereldwijd en kan dankzij ons uitgebreide assortiment binnenkort ook terug te zien zijn in uw keuken. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Wesco Prullenbakken

Een groot deel van haar populariteit heeft Wesco te danken aan haar iconische collectie prullenbakken. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van een gaaf retro design en misstaan hierdoor in geen enkele keuken. Bovendien zijn de Wesco prullenbakken verkrijgbaar in een grote variatie kleuren, waardoor er voor vrijwel iedereen een geschikt model tussenzit. Een keuze voor Wesco is een keuze voor design.

Wesco Broodtrommels

Wesco broodtrommels voorkomen niet alleen dat uw brood uitgedroogd raakt, maar staan ook nog eens bijzonder mooi in uw keuken. De broodtrommels zijn verkrijgbaar in hippe kleuren en zijn hierdoor een eye-catcher op het aanrecht. Bovendien zijn de broodtrommels gemaakt van stevig staal waardoor deze wel tegen een stootje kunnen. Een absolute aanwinst voor uw collectie keukenaccessoires.

Wesco Voorraadbussen

Wesco voorraadbussen zijn erg populair door de vrolijke kleuren en het retro design. De voorraadbussen van Wesco worden gemaakt van stevig roestvrij staal en kunnen hermetisch worden afgesloten dankzij een rubberen binnenband. De Wesco voorraadbussen zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat u gegarandeerd een geschikt model kunt vinden.

Wesco Weegschalen

De weegschalen van Wesco hebben twee functies. Enerzijds kunnen deze gebruikt worden als keukenweegschaal, anderzijds kunnen deze gebruikt worden als keukenklok. Een echte must-have voor uw keuken dus! Wesco weegschalen zijn net als de rest van de collectie voorzien van het iconische retro design en deze zijn gemaakt van stevig roestvrij staal dat wel tegen een stootje kan. Kiest u voor Wesco, dan kiest u voor kwaliteit.

Wesco Fluitketels

Niets geeft zoveel sfeer aan uw keuken als een echte ouderwetse fluitketel. Fluitketels zorgen voor gezelligheid en functioneren tegelijkertijd als eye-catcher. Wesco heeft daarom een schitterende collectie fluitketels ontworpen die de uitstraling van uw keuken helemaal afmaken. Benieuwd naar de fluitketels van Wesco? Neem dan snel een kijkje in de collectie. Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren.