Menu
Menu

Wesco Prullenbak

De prullenbakken van Wesco kenmerken zich door het uitgesproken design. De prullenbakken hebben een retro look en misstaan hierdoor in geen enkele keuken. Ook zijn de prullenbakken van Wesco verkrijgbaar in een tal van maten en kleuren, waardoor er voor iedere keuken wel een geschikte prullenbak bijzit. Kies uit bekende series zoals de Wesco Kickmaster, Wesco Pushboy of de Wesco Kickboy en zorg zo voor een vrolijke eye-catcher in uw keuken.

Wesco vuilnisbak

Met een Wesco vuilnisbak voorziet u de ruimte van een trendy touch. Deze stijlvolle prullenbakken herkent u direct aan zijn retro uitstraling. Maak uw prullenbak hét pronkstuk in de keuken. Er is een ruime variatie in trendy kleuren, dus bekijk snel het volledige aanbod op Kookexpert.

Prullenbak Wesco

Het merk Wesco maakt prullenbakken die ieder voorzien zijn van een kenmerkend ontwerp. Door het design zijn de prullenbakken perfect voor in iedere keuken. Daarnaast zijn de items van Wesco zeer gebruiksvriendelijk tijdens het gebruik. Op Kookexpert helpen wij u graag de prullenbak te vinden die perfect is voor in uw keuken. Voor welk design van Wesco kiest u?

Wesco prullenbak 60 liter

Het merk Wesco is voorloper op het ontwerpen van hoogstaande prullenbakken. Zo heeft het merk ook een selectie prullenbakken met een inhoud van 60 liter. De prullenbakken van dit merk zijn beeldig voor in iedere keuken door het uitgesproken design. Daarnaast zijn de vuilnisbakken voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en bieden deze optimaal comfort.