Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

AlessiItaliaans design op zijn allerbest: de producten van Alessi combineren een hoogstaande kwaliteit met een adembenemend ontwerp. Sinds de oprichting in 1921 is Alessi uitgegroeid tot een icoon op het gebied van woonaccessoires met een unieke look. Het is dan ook Alessi's missie om creatieve uitingen te vertalen in echte objecten die in staat zijn om dromen te vervullen. De producten van Alessi nemen u mee naar een wereld waar functionaliteit, esthetiek en kwaliteit elkaar op perfecte wijze weten te vinden. Kortom, de keukenaccessoires van Alessi zouden in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Alessi waterkoker

Bent u op zoek naar een Alessi waterkoker? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Alessi staat bekend om haar eigentijdse designs, gecombineerd met een buitengewone kwaliteit en hoogwaardige functionaliteit. De producten van dit Italiaanse designermerk zijn dan ook razend populair bij iedere interieurliefhebber. Alessi waterkokers zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren, maar de meest gewilde waterkoker van Alessi is de Alessi Plisse waterkoker. De Alessi Plisse waterkoker kenmerkt zich door het retro design in sprekende kleuren. Een item dat op geen enkel aanrecht zal misstaan.

Alessi fruitschalen

Als u op zoek bent naar een fruitschaal die écht wat toevoegt aan uw interieur dan bent u bij Alessi aan het juiste adres. Dit merk heeft haar unieke waarden ook toegepast op de fruitschalen wat een prachtig assortiment heeft opgeleverd, inclusief de mooiste designs. Ontdek welke fruitschaal in uw huishouden past en bestel deze vandaag nog bij Kookexpert.