Menu
Menu

Alessi

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alessi

Italiaans design op zijn allerbest: de producten van Alessi combineren een hoogstaande kwaliteit met een adembenemend ontwerp. Sinds de oprichting in 1921 is Alessi uitgegroeid tot een icoon op het gebied van woonaccessoires met een unieke look. Het is dan ook Alessi's missie om creatieve uitingen te vertalen in echte objecten die in staat zijn om dromen te vervullen. De producten van Alessi nemen u mee naar een wereld waar functionaliteit, esthetiek en kwaliteit elkaar op perfecte wijze weten te vinden. Kortom, de keukenaccessoires van Alessi zouden in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Alessi waterkoker

Bent u op zoek naar een Alessi waterkoker? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Alessi staat bekend om haar eigentijdse designs, gecombineerd met een buitengewone kwaliteit en hoogwaardige functionaliteit. De producten van dit Italiaanse designermerk zijn dan ook razend populair bij iedere interieurliefhebber. Alessi waterkokers zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren, maar de meest gewilde waterkoker van Alessi is de Alessi Plisse waterkoker. De Alessi Plisse waterkoker kenmerkt zich door het retro design in sprekende kleuren. Een item dat op geen enkel aanrecht zal misstaan.

Alessi fruitschalen

Als u op zoek bent naar een fruitschaal die écht wat toevoegt aan uw interieur dan bent u bij Alessi aan het juiste adres. Dit merk heeft haar unieke waarden ook toegepast op de fruitschalen wat een prachtig assortiment heeft opgeleverd, inclusief de mooiste designs. Ontdek welke fruitschaal in uw huishouden past en bestel deze vandaag nog bij Kookexpert.

Alessi citruspers

De Alessi citruspersen zijn verkrijgbaar in zowel elektrische als handmatige uitvoering. De handmatige uitvoering is een heus unieke citruspers. Het wordt dan ook zonder twijfel de fraaiste citruspers van dit moment genoemd. Met een prachtig ontwerp, dankzij Phillipe Starck, is de citruspers ook functioneel en kunnen citrusvruchten eenvoudig zonder al te veel gekoei geperst worden.

Alessi voorraadbus

De voorraadbussen van het Italiaanse merk Alessi zijn bijzonder. Zo zijn de bussen voorzien van prachtige patronen of leuke figuren. Op Kookexpert is het aanbod voorraadbussen van Alessi zeer ruim, waardoor er zeker weten een geschikte voorraadbus voor u bij zit. Maak gebruik van de filters om uw wensen door te voeren. Dit helpt u een makkelijker tot een keuze te komen.