Keukentextiel

Om uzelf en uw kleding te beschermen tijdens het koken voert Kookexpert een uitgebreid assortiment keukentextiel. U kunt op deze pagina terecht voor schorten, ovenwanten, pannenlappen, theedoeken en keukendoeken. Door uitsluitend producten te leveren van gerenommeerde merken kan Kookexpert haar kwaliteit waarborgen. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om de zoekresultaten specifieker te maken. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en bieden we u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

688 artikelen 1 - 80 van 688

Vorige123...9

Er komen geen producten overeen met de selectie.

688 artikelen 1 - 80 van 688

Vorige123...9

Kooktextiel

Bij Kookexpert heeft u keuze uit ruim 500 keukentextiel producten, van pannenlappen tot schorten. Bescherm uzelf optimaal tijdens het koken met het keukentextiel van Kookexpert. Keukentextiel is iets wat iedereen nodig heeft in het huishouden. Keukentextiel kan zowel van natuurlijke als kunstmatige grondstoffen gemaakt worden. Katoen en linnen zijn hierbij de meest gebruikte stoffen voor keukentextiel. Bij Kookexpert vindt u enkel keukentextiel van hoogwaardige kwaliteit, dankzij merken zoals DDDDD, Elias, Dutchdeluxes, De Witte Lietaer en nog veel meer.


Theedoeken

Een theedoek wordt voornamelijk gebruikt om de vaat mee af te drogen. Hierbij moet de theedoek niet verward worden met een vaatdoek. Deze is qua functie heel anders. Een theedoek kan van zowel katoen als linnen zijn, maar bij Kookexpert bent u verzekerd van een theedoek van hoge kwaliteit.


Keukendoeken

Een keukendoek moet niet verward worden met een theedoek. De theedoek wordt gebruikt om de vaat mee af te drogen, maar een keukendoek wordt gebruikt om uw handen af te drogen. De keukendoeken die aangeboden worden door Kookexpert zijn heerlijk zacht, beschikken over absorberend vermogen en drogen direct.


Tafelloper

Een tafelloper kan gebruikt worden als alternatief voor een tafelkleed. Het beschermt uw tafel tegen het eventuele knoeien. Daarnaast geeft het ook een luxe uitstraling. Om deze reden wordt een tafelloper dan ook vaak gebruikt bij speciale gelegenheden. Dit wordt gecombineerd met luxe servetten en placemats zodat er een complete look ontstaat aan uw tafel.


Keukenschort

Wanneer u gaat koken is het gevaar dat er vetspetters of andere viezigheden op uw kleren komen. Om dit te voorkomen kunt u een schort dragen. Kookexpert heeft ruim 60 verschillende schorten voor zowel de professionele als de hobbykok. Daarnaast zijn er ook voor de kleinste chefkoks verschillende schorten, zodat ook zij beschermd aan de gang kunnen.