Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Goud

Goud geeft een chique en luxueuze uitstraling aan iedere keuken en is tegenwoordig een echte trendkleur! Goud is ook goed te combineren met andere basiskleuren in uw keuken, zoals zwart en wit. Een basic keuken krijgt met een gouden detail meteen een heel andere uitstraling. Bij Kookexpert bieden wij prachtige gouden producten voor in uw keuken, zoals servies, bestek, kookgerei en keukenapparatuur. Kies bij ons producten van uitstekende kwaliteit gecombineerd met stijl!

Goud servies

Goud servies is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vleugje luxe en elegantie tijdens het eten. Ons gouden servies bestaat uit borden, kommen en mokken in het volledig goud of met gouden accenten, die elke maaltijd naar een hoger niveau tillen. Het servies heeft niet alleen een zeer luxe uitstraling maar is ook van zeer hoogwaardige kwaliteit, zodat u lang kunt genieten van de producten. Goud servies is perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of de feestdagen, maar kan natuurlijk ook dagelijks op tafel gezet worden! 

Goud bestek

Goud bestek: super trendy en stijlvol! Goud bestek geeft uw eettafel een unieke uitstraling en is goed te combineren met borden in bijvoorbeeld een witte of zwarte kleur. Goud bestek is perfect voor een chique diner en geeft een gevoel van luxe aan speciale gelegenheden. Combineer het bestek met mooie wijnglazen, een chique placemat en een prachtig bord. Bij Kookexpert bieden wij bestek van verschillende kwaliteitsmerken zoals Sambonet, Amefa en Bitz. Ga voor gouden bestek en til uw eetervaring naar een hoger niveau!