Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Theezeef

Een theezeef is een onmisbare hulp wanneer u losse thee drinkt in plaats van gebruik te maken van een theezakje. Je hebt theezeven die helemaal afgesloten kunnen worden, waardoor je niet snel knoeit en er geen losse thee in het water komt. Daarnaast heb je theezeven die open zijn aan de bovenkant. In het eerste geval hang je de theezeef, ook wel theefilter genoemd, in de thee als een theezakje. In het val van een zeef met open bovenkant schenk je het water door de theezeef waar de thee in zit. Er zijn ook theefilters van papier. Neem snel een kijkje in het assortiment en kies de theezeef die het beste bij u past.

Thee ei

Een thee zeef of thee ei is een leuk keukenaccessoire voor de echte thee liefhebber. U doet losse thee in de zeef en hangt dit in uw theepot of theeglas. De smaken en aroma's komen zo vrij en zodra uw thee sterk genoeg is haalt u de theefilter er weer uit. Met een thee zeef kunt u eindeloos variëren in thee smaken. De theezeef is gemakkelijk schoon te maken en is vaatwasserbestendig. Naast een theezeef biedt Kookexpert ook theepotten en theeglazen aan.

Theezeef RVS

Bovenaan de pagina staat uitgelegd wat een theezeef is en wanneer u deze gebruikt. Binnen ons assortiment worden diverse soorten theezeven aangeboden. Zo ook de theezeef uitgevoerd in RVS. RVS staat voor roestvrijstaal en houdt in dat de zeef niet zal roesten dankzij het warme water. Het voordeel van een RVS theezeef is dat het duurzaam is en dus lang mee zal gaan.