Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Theedoos

Om theezakjes leuk en overzichtelijk op te bergen kunt u een theedoos aanschaffen. Theedozen zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Het gaat hierbij dan voornamelijk om de grootte of het aantal vakjes. Over het algemeen zijn theedozen gemaakt van hout of kunststof, met eventueel een doorzichtige deksel. Dit is uiteraard erg leuk voor het oog en zo is het makkelijk bijhouden welke theesmaken bijgevuld moeten worden.

Theekist

Kookexpert biedt een groot assortiment aan theekisten aan. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte theedoos bij. Zo zijn er kisten met 6 vakjes verkrijgbaar, maar ook kisten met 12 vakjes. Met een theedoos presenteert u uw favoriete theesmaken op een smaakvolle manier.

Theedoos kopen

Verras uw gasten of familieleden met een prachtige theedozen op tafel uit ons assortiment. De theedozen zijn voorzien van strakke designs en hoge functionaliteit. Zo bevatten een aantal van de theedozen een glazen deksel, waardoor u gemakkelijk de verschillende smaken kunt waarnemen. Ook zijn de dozen ingedeeld in vakken. Op deze manier heeft iedere smaak zijn eigen vakje. Handig he? Wacht niet te lang met een theedoos kopen en plaats vandaag nog uw bestelling!

Houten theedoos

Theedozen komen en gaan in verschillende uitvoeringen. Een veel voorkomende uitvoering is de houten theedoos. Hout straal een bepaald level van elegantie uit en scoort extra punten bij de gasten. Binnen de houten theedozen kunt u kiezen uit verschillende groottes, kleuren en merken. Welke theedoos heeft u op het oog?