Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

BergHOFF Pannen


BergHOFF pannen staan bekend om de mooie designs, de hoogwaardige kwaliteit, het hoge gebruikscomfort en de betaalbare prijs. BergHOFF heeft verschillende soorten pannen in haar assortiment zoals een braadpan, grillpan, koekenpan, kookpan, sauteerpan, steelpan en wokpan. U kunt de pannen gebruiken op een gas-, electrische-, keramische-, inductie- of halogene kookplaat. De pannen zijn gemaakt van materialen als aluminium, RVS en gietijzer en zijn voorzien van een hittebestendige coating waardoor de pannen jarenlang mee gaan!

BergHOFF pan

Op zoek naar een braadpan, kookpan, koekenpan, wokpan of een andere soort pan? BergHOFF heeft pannen in haar assortiment voor alle soorten gerechten. In een handomdraai bereidt u gemakkelijk een hele maaltijd. De pannen van BergHOFF hebben een simpel, maar stijlvol design en gaan door de goede kwaliteit jaren mee. Naast pannen verkoopt BergHoff ook andere keukenaccessoires, kookgerei en zelfs barbecues. Neem eens een kijkje in het gehele assortiment van BergHOFF.

BergHOFF pannenset

Met de pannen van BergHOFF wordt het bereiden van een heerlijke maaltijd nog leuker en eenvoudiger. De pannen van het merk zijn ieder voorzien van een zeer hoge kwaliteit en hebben daardoor een lange levertijd. De pannen zijn los te verkrijgen, maar ook leverbaar in een pannenset. Deze sets zijn zeer nauwkeurig samengesteld om er voor te zorgen dat iedereen direct de juiste pannen in huis heeft. Met welke pannenset van BergHOFF gaat u de volgende keer aan de slag in de keuken?