Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Bisbell

alle producten van Bisbell

Bisbell is een groot en succesvol Engels bedrijf dat al sinds 1971 hoogwaardige magnetische producten en magnetische materialen fabriceert en vervoert. Bisbell is klein begonnen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van magnetische producten. Dit is ook zeker terug te zien in de producten, de kwaliteit hiervan is zeer hoog en dit in combinatie met luxe en chique designs resulteert in mooie hoogwaardige producten die een toevoeging zijn voor in ieder huis. Zo zijn de ophangmagneten zeer fijn om vele keukenmessen veilig op te bergen, wat overigens ook een prachtig beeld vormt in uw keuken. Daarnaast zijn er ook messenbeschermer hoezen met magneetstrips en een siliconen laag waardoor uw messen stevig vast blijven zitten en niet zullen beschadigen.

Bisbell

Het merk Bisbell staat bekend om zijn goede kwaliteit aan ophangmagneten waardoor u uw keukenmessen veilig kunt ophangen in uw keuken. De maten van het messenmagneet variëren van 30 tot 50 cm. De magneten zijn makkelijk op te hangen en zorgen ervoor dat uw keuken er weer modern en strak uitziet. Door de stevigheid van de magneten blijven uw keukenmessen goed hangen maar zijn ze toch makkelijk eraf te halen als u ze wilt gebruiken. Handiger kan niet!

Ophangmagneet

Door de ophangmagneten van het merk Bisbell geeft u uw keuken net een beetje meer stijl. De magneten zijn verkrijgbaar in mooie klassieke kleuren, maar ook meer opvallende kleuren. Niet alleen zien messen die aan een magneet hangen er gaaf uit. Het is ook veilig, hygiënisch en praktisch. Zo hangen de messen altijd binnen handbereik, waardoor het snijwerk sneller voltooid zal worden.