Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Bitz producten

Alle Bitz Producten

Het merk Bitz is opgericht door de gelijknamige Deense voedingsexpert Christian Bitz. Tijdens het ontwerpen van de artikelen laat Bitz zich inspireren door gezond en lekker eten. Het assortiment bestaat uit prachtige serviesstukken, bestek en serveermaterialen. De artikelen hebben een mooie, elegante en natuurlijke uitstraling en dit komt mede door de aardse kleuren die in de producten verwerkt zijn. Het tableware van Bitz zal zowel dagelijks, als bij special gelegenheden voor een prachtig gedekte tafel zorgen.

Bitz kop en schotel

Het servies van Bitz zorgt ervoor dat uw gedekte tafel er altijd chic en stijlvol uitziet. De artikelen zijn gemaakt van aardewerk waardoor zij tot wel 220 graden verwarmd kunnen worden in de oven. De kop en schotel zijn makkelijk te combineren met elkaar en de andere producten uit de Bitz collecties en ze passen ook bij ieder huiselijk interieur. Zo geniet u van een overheerlijk kopje koffie uit een kop en schotel met prachtige Scandinavische look die voor iedere tafel een echte aanwinst is.

Bitz sale

Haal sfeer en kwaliteit in huis met de producten van Bitz. Dit Deense merk heeft een breed aanbod aan kommen, vorken, schalen, waterglazen en nog veel meer. Op Kookexpert vindt u een speciale pagina met alle sale artikelen van dit topmerk. Neem een kijkje op deze pagina en bestel uw favorieten.