Menu
Menu
Type Product
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bunzlau Castle Schalen

Bunzlau Castle Schalen

Van compacte ovenschalen tot aan vrolijke serveerschaaltjes: de collectie schalen van Bunzlau Castle is enorm. Iedere schaal is net als de rest van de collectie van Bunzlau Castle versierd met een vrolijk blauw design. Zo kunt u eindeloos blijven combineren met de borden, kommen, mokken en het bestek van het merk, zodat u in één oogopslag een prachtig gedekte eettafel creëert. Neem snel een kijkje in de collectie en kies uw favoriet!

Bunzlau Castle schaaltje

Bunzlau Castle zorgt ervoor dat haar producten op een eerlijke wijze worden geproduceerd, zodat u er maximaal van kunt genieten. Bovendien werkt het merk enkel met de allerbeste materialen zodat u tegelijkertijd ook verzekerd bent van een stevige, duurzame kwaliteit. De schaaltjes van Bunzlau Castle zijn dan ook niet alleen heel fijn om zelf in huis te hebben, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Ideaal voor kerst, verjaardagen of gewoon ter attentie!

Bunzlau Castle Ovenschaal

Een goede ovenschaal is onmisbaar in iedere keuken. Wilt u nou een heerlijke lasagne, appeltaart of een ander gerecht maken? Met de ovenschalen van Bunzlau Castle zal het zeker weten goed smaken. De ovenschalen zijn gemaakt van keramiek en kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kunnen de prachtige ovenschalen dienen als serveerschaal voor broodjes of salades.