Menu
Menu
Soort Pan
Materiaal
Serie
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

De Buyer Pan

alle producten van De BuyerDe Buyer is een bedrijf dat al meer dan 200 jaar lang een passie heeft voor lekker en voedzaam eten. De Buyer heeft daardoor veel kennis en expertise op het gebied van kookvoorwerpen. Dit ziet u terug in het assortiment van De Buyer. Dit assortiment bestaat uit hoogwaardige kookvoorwerpen, waaronder pannen. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met verschillende De Buyer pannen zoals wokken en koekenpannen. Voor welke De Buyer pan kiest u?

De Buyer Pannen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten pannen van De Buyer zoals koekenpannen en wokpannen. De pannen zijn gemaakt van verschillende materialen, waarbij en voornamelijk gebruik wordt gemaakt van ijzer. Dit is namelijk een specialiteit van De Buyer. Zo bent u verzekerd van een pan waar u jarenlang van kunt genieten. Door het ruime assortiment met verschillende soorten pannen en pannen in verschillende formaten is er altijd een pan die bij uw kookstijl past.

De Buyer Koekenpan

Op Kookexpert vindt u en ruim assortiment pannen van het merk De Buyer, waaronder koekenpannen. De koekenpannen van De Buyer zijn gemaakt van een hoge kwaliteit waardoor u er een lange tijd van kunt genieten. Op deze pagina vindt u koekenpannen in verschillende formaten en van verschillende materialen. Zo vindt u altijd de juiste koekenpan voor in uw huis.