Menu
Menu
Soort Pan
Type Aanbaklaag
Geschikt voor
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Demeyere Alu Pro

Het merk Demeyere staat bekend om de specialisatie in roestvrijstalen kookgerei. De producten van Demeyere zijn duurzaam, energiebesparend en bovendien gebruiksvriendelijk. Onlangs nieuw toegevoegd is de Demeyere Alu Pro collectie. Deze collectie is uniek, omdat deze is gemaakt van koud gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een goede warmteverdeling en maakt de Demeyere Alu Pro collectie nog duurzamer. Door de sterke anti-aanbaklaag kent de Demeyere Alu Pro collectie een nog betere bescherming en slijtvastheid.

Demeyere Alupro

De Demeyere Alupro collectie van het populaire merk is totaal vernieuwd ten opzichte van het huidige assortiment. Het handvat van deze gebruiksvriendelijke collectie wordt niet heet, zolang deze niet in de oven wordt gebruikt, doordat het handvat gemaakt is van roestvrij staal dat hol is aan de binnenkant. De unieke technologie zorgt ervoor dat koken met de Demeyere Alupro nog goedkoper is. Door de unieke technologie en vernieuwende bodem kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Demeyere Alupro collectie maakt koken nog leuker.

Demeyere Alu Pro Wok

In de Demeyere Alu Pro collectie mag een wok uiteraard niet ontbreken. De Demeyere Alu Pro Wok is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is handig in gebruik. De wok is geschikt voor iedere kookplaat en zelfs voor inductie door de magnetische bodem. Een groot voordeel van de Demeyere Alu Pro Wok is dat deze snel opwarmt en snel klaar is voor gebruik, doordat de wok gemaakt is van aluminium. De Demeyere Alu Pro Wok is niet alleen perfect om te roerbakken, maar ook geschikt om te koken en stoven. Bereid snel en eenvoudig uw favoriete gerecht met de Demeyere Alu Pro Wok.