Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Ducq

Ducq

De pannen van DUCQ zijn een echte verrijking voor de keuken! De naam verwijst naar Josep DUCQ, die vroeger op één van de velde VOC-schepen heeft gevaren en tal van nieuwe, kostbare en vooral heerlijke specerijen met zich meebracht. Zoals Josep DUCQ in de jaren 1600 de Nederlandse keuken verrijkte met specerijen, verrijkt DUCQ de keuken nu met betaalbare kwaliteit pannen. Jarenlange kennis en ervaring hebben er toe geleid dat het pannenmerk design en kwaliteit moeiteloos weet te combineren. Dit geeft de pannen het perfecte gebruiksgemak en een extra lange levensduur. Een echte verrijking voor in de keuken!

Ducq pan

Het assortiment van DUCQ bestaat uit een meerdere uiteenlopende pannen collecties. Iedere collectie voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen, maar blijven tegelijkertijd bijzonder betaalbaar. U kiest eenvoudig tussen een koperen pannenset, 3-laags kookpan, koekenpan, gietijzeren pan of een van de vele andere mogelijkheden. Wilt u meer specifieke productinformatie? Klik dan eens op een van de afbeeldingen. Daar vindt u een uitgebreide productbeschrijving en duidelijke specificaties.

Dcuq koekenpan

Zoekt u een koekenpan? Dan bent u bij DUCQ aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment kwalitatieve 3-laags koekenpannen. De pannen zijn verkrijgbaar in meerdere grote en afmetingen en zijn voorzien van de beste anti-aanbakcoating. Hierdoor wordt aanbakken haast onmogelijk gemaakt. Aangezien de pannen van de hoogste kwaliteit zijn garandeert DUCQ een levenslange garantie op al haar producten.