Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Forged Olive

Forged is een merk dat bijzondere en opvallende koksmessen met de hand maakt. De collectie Olive bevat messen die grof en stevig zijn met een heft van natuurlijk olijfhout. Haal deze messen in huis niet alleen voor hun prachtige uiterlijk als keuken accessoire, maar ook voor een vleugje natuur. Het uitgangspunt van deze collectie was het samenvoegen van sprekende kleuren en materialen. Het lemmet is gehamerd met een strak afgewerkte krop. Dankzij de pommel aan het uiteinde van het olijfhouten heft blijft het mes goed in balans. Ook optisch, want het mes oogt als één geheel. De messen zijn robuust, maar het olijfhout geeft het ook een verfijnde en stijlvolle uitstraling. De messen zijn gemaakt van Japans staal met een bijzonder design op het heft. Omdat ze allemaal met de hand worden gemaakt is elk mes uniek.

Forged Olive

Deze grove en stevige handgemaakte messen van Forged zijn een ware accessoire in uw keuken. Bijzondere messen met een heft van natuurlijk olijfhout, dat is wat Forged Olive is. De messen zullen een natuurlijke toch geven aan uw keuken en ze hebben een prachtig uiterlijk. Voor de echte mesliefhebbers en ambachtelijke koks zijn deze messen niet te missen. Dankzij de combinatie van sprekende kleuren en materialen zijn ze een echte blikvanger, mooi om te zien en geweldig om mee te werken. De messen zijn helemaal in balans en ogen als één geheel. Het zijn robuuste messen gemaakt van Japans 440C Staal met een hardheid van 58 Rockwell en een lemmetdikte van 2 mm. De slijphoek is 18 graden.

Forged Olive Hakmes

De Olive serie van Forged bestaat uit verschillende soorten messen, waaronder het hakmes. Bij het ontwerp is onder andere gekeken naar functionaliteit. Zo heeft het ronde olijfhouten heft een ergonomische vorm waardoor het mes goed in de hand ligt en ook in balans is. De populaire Olive serie staat voor robuustheid, maar heeft haar stijlvolle en fijne looks te danken aan het olijfhout.