Menu
Menu
Type Mes
Materiaal
Kleur
Serie
Materiaal Lemmet
Gekarteld
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd

Forged Messen

De Forged messen worden allemaal met de hand gesmeed. Hierdoor krijgen al deze messen een stoer en robuust uiterlijk. Het bijzondere aan de messen van dit merk is dat ze met de hand vervaardigd worden uit Japans staal en ze hebben een hardheid van 58-60 rockwell. De messen zijn mede dankzij hun stoere uiterlijk een echte must-have voor messenliefhebbers. Elke mes heeft zijn eigen stijl, ga voor stoer of juist artistiek. Hoe dan ook, de messen zijn een echte accessoire die zeker de aandacht zullen krijgen die ze verdienen.

Forged koksmes

De Forged koksmessen zijn er in stijl voor verschillende keukenprestaties. Uit verschillende Forged series zijn er koksmessen te vinden, allemaal met de hand vervaardigd uit Japans staal, voor de echte stoere en robuuste ambachtelijke look. Stijlvol en erg praktisch! Snijdt vlees, groenten en kruiden, met dit mes in uw hand tovert u de lekkerste gerechten op tafel.

Forged slagersmes

De stijlvolle Forged slagersmessen snijden gemakkelijk door al het vlees heen wat u aan het bereiden bent. U zult slagersmessen vinden uit verschillende Forged series, allemaal handgemaakt van Japans staal met elk hun unieke uitstraling. De messen zijn blikvangers en zullen verschillende ogen naar u toe trekken wanneer u met het vlees bezig bent. Ze hebben een robuust uiterlijk en liggen prettig in de hand.

Forged vleesmes

Geniet van uw maaltijd met de Forged vleesmes. De Forged vleesmessen zijn met de hand gesmeed, vervaardigd uit Japans staal en hebben elk hun unieke prachtige uiterlijk. Met prachtige lemmeten die fijn in de hand liggen snijdt u gemakkelijk door het gebakken en gebraad vlees heen. Zodra de tafel gedekt is met deze messen is het diner altijd een feest.

Forged santokumes

De santokumessen van Forged kunnen gebruikt worden voor diverse snijwerken in de keuken. Dat is ook waar santoku voor staat in het Japans: drie deugden. Ofwel meerdere taken. Ook deze santokumessen van Forged zijn net als de andere messen opvallend en voorzien van een prachtig en stoer uiterlijk.

Forged Broodmes

Zoals bovenaan deze pagina beschreven worden Forged messen met de hand gemaakt van louter hoge kwaliteit materialen. Door de hoge kwaliteit van de broodmessen kunnen ze naast brood ook goed gebruikt worden voor het snijden van meloen, tomaat of ananas. Bekijk het hele assortiment van Forged messen en beslis welke mes van toevoeging is op uw eigen collectie.