Menu
Menu
Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

IZY

Alle IZY producten

Het populaire merk IZY staat bekend om haar prachtige drinkflessen. IZY is wereldwijd het meest duurzame thermosflessenmerk. Één thermosfles gaat per jaar ongeveer 150 plastic flesjes tegen. IZY doneert zo'n 500 liter schoon drinkwater per verkochte fles. Daarnaast is het bedrijf 100% CO2-neutraal, omdat dit gecompenseerd wordt met het planten van bomen in Ethiopië. Kortom, de perfecte keuze voor zowel het milieu als voor u. Kom een kijkje nemen op onze website en ontdek het ruime assortiment aan producten van IZY.

IZY bottles

De drinkflessen van het merk IZY zijn razend populair. Door te kiezen voor deze drinkflessen kiest u voor het milieu. IZY zet zich namelijk in voor het milieu. Zo wordt er per verkochte fles 500 liter water gedoneerd, worden er 150 plastic flesjes bespaard en worden er bomen geplant in Ethiopië om 100% CO2-neutraal te blijven. Naast dat het merk zich inzet voor het milieu, bevatten de flessen ook nog eens prachtige designs. Zo heeft het merk samenwerkingen met verschillende andere bekende bedrijven die terug te vinden zijn op de drinkflessen. Kom snel een kijkje nemen op onze website en haal uw favoriete IZY fles in huis en draag uw steentje bij aan een beter milieu.

IZY thermosfles

De thermosflessen van IZY zijn RVS waterflessen van hoogstaande kwaliteit. IZY drinkflessen houden uw drankjes namelijk maar liefst 24 uur lang koud en 12 uur lang warm. De thermosflessen zijn dubbelwandig en 100% lek-vrij waardoor u ze zonder problemen mee kunt nemen. Deze duurzame thermosflessen zijn beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er voor iedereen een fijne fles te vinden is.