Menu
Menu
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Jarsty

Het innovatieve merk Jarsty staat bekend om de unieke box met Meal Prepping System, waarmee gezond eten nog leuker en eenvoudiger is. De producten van Jarsty worden geproduceerd in Italië en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bijzonder aan het merk Jarsty is de toepassing van vacuümtechnologieën in de producten. Duurzaamheid en gemak staan centraal binnen het merk. Daarnaast zijn de producten van Jarsty erg praktisch in gebruik, zo zijn de producten magnetron- en vaatwasserbestendig. Een leuke toevoeging aan het merk is de Jarsty App, waarin allerlei recepten te vinden zijn. Bereid heerlijke en tevens gezonde maaltijden met Jarsty.

Jarsty Box

De Jarsty box is een ware hype! Het is namelijk mogelijk om een maaltijd te bereiden, koken, bewaren en nuttigen in dezelfde Jarsty Box. Uniek aan de Jarsty Box is de vacuümtechnologie, hierdoor kunt u uw maaltijd na bereiding 15 dagen in de koelkast bewaren. De Jarsty Box is zeer robuust en daardoor eigenlijk onbreekbaar. Het gebruik van gerecycled plastic maakt de Jarsty box ook een duurzame keuze. De Jarsty Box is te herkennen aan het kleurrijke design. De Jarsty Box is een musthave voor het bereiden van gezonde maaltijden.

Jarsty Meal Prepping

Meal preppen is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Jarsty Meal Prepping Box. In de Jarsty Box kunt u namelijk uw maaltijd bereiden, koken, bewaren, vervoeren en consumeren. Het is belangrijk om de box na bereiding even te laten rusten. Zo kan de box door middel van het meal prepping system een vacuüm creëren. Hierdoor kunt u de maaltijd 15 dagen in de koelkast bewaren na bereiding. Met de Jarsty Meal Prepping box bereidt u uw maaltijden voor de gehele week en bewaart u deze dus eenvoudig in de koelkast. De Jarsty Meal Prepping Box is dus perfect voor liefhebbers van meal preppen of voor onderweg.