Menu
Menu
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Diameter (cm)
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Le Creuset Braadpan

le creuset_braadpan Wereldberoemd zijn de braadpannen van Le Creuset. Voorheen in het traditionele oranje wat later werd opgevolgd door de donkerdere rode tint. Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar vele kleuren en maten. De braadpannen en stoofpannen van Le Creuset zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en ook te gebruiken in de oven. Een Le Creuset braadpan koopt u voor uw leven.

Le Creuset Signature

Le Creuset staat bekend om haar tijdloze, gietijzeren braadpannen. De stoofpannen zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren als blauw, oranje, rood en roze en fleuren uw keuken helemaal op. Daarnaast kunt u ook voor een stijlvolle zwarte braadpan kiezen. Investeer in een pan van Le Creuset want deze gaan uw hele leven lang mee. De braadpannen van Le Creuset zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van een diameter van 18 tot 35 cm.

Braadpan 24cm

De braadpannen van 24cm uit de Signature serie zijn ideaal om heerlijke stoofschotels te maken. De pannen zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende gelijkmatige verdeling van de warmte. De 24cm braadpannen zijn verkrijgbaar in wel 15 verschillende kleuren en hebben een inhoud van 4,2 liter. Daarnaast zijn er lagere braadpannen verkrijgbaar met een inhoud van 2,4 liter. Le Creuset staat voor kwaliteit en dat zie je terug aan de levenslange garantie.

Braadpan 26cm

De 26 cm braadpannen van Le Creuset zijn net wat groter dan de 24 cm pannen. De pannen hebben een inhoud van 5,3 liter en u kunt er heerlijke stoofpotten in maken. Daarnaast zijn er lagere 26 cm braadpannen met een inhoud van 2 liter. De 26 cm braadpannen zijn verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor zwart, blauw of rood.

Braadpan 28cm

De 28 cm braadpannen hebben een inhoud van 6,7 liter of 3,9 liter. Perfect om stoofpotjes, soep, of vlees in te maken. De pannen zijn gemaakt van gietijzer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de 28 cm pannen heeft Kookexpert ook grotere of kleinere braadpannen van Le Creuset in het assortiment. Op zoek naar een andere soort pan? Neem dan eens een kijkje in het gehele assortiment pannen van Le Creuset.

Braadpan Le Creuset

De tijdloze, gietijzeren braadpannen van Le Creuset zijn een ware toevoeging voor uw keuken. Deze fijne pannen gaan jarenlang mee doordat ze gemaakt zijn van geëmailleerd gietijzer. De pannen zijn niet alleen te gebruiken op het fornuis maar kunnen ook gebruikt worden in de oven. De braadpannen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Hierdoor is er altijd een braadpan die bij uw wensen past. Bekijk het aanbod en kies uw favoriet!