Menu
Menu

Alles over LotusGrill

LotusGrill in het kort


LotusGrill

LotusGrill is een bedrijf dat is op gericht in 2010 en zich vooral bezighoudt met het innoveren en produceren van moderne barbecues. LotusGrill is een onafhankelijk bedrijf, maar is voortgekomen uit het moederbedrijf Lotus. Deze organisatie is gespecialiseerd in de productie van huishoudelijke artikelen, keukenartikelen en kookgerei. Inmiddels bestaat LotusGrill al meer dan 10 jaar en exporteren zij hun barbecues naar meer dan 25 landen. De barbecues van LotusGrill zijn niet alleen een trend tegenwoordig, maar hebben ook vele voordelen. Alle voordelen van een LotusGrill BBQ zullen we op deze pagina aan u uitleggen.

Dé LotusGrill BBQ

LotusGrill BBQ

Kookexpert heeft voor u een overzicht gemaakt waarom de barbecues van LotusGrill zo trendy zijn, wij weten zeker dat u hier enthousiast van wordt. Dit zijn namelijk de voordelen van een LotusGrill BBQ:

  • Luchtcirculatiesysteem die de houtskool van lucht voorziet.

  • Vet van het eten druipt niet op het houtskool en kan dus niet verbranden.

  • De LotusGrill BBQ is erg modern.

  • Na 3-4 minuten is de BBQ al klaar voor gebruik.

  • De BBQ kan op elk moment worden verplaatst.

  • De BBQ is makkelijk schoon te maken.

  • De barbecues van LotusGrill zijn het veiligste en het snelste in zijn soort.

  • Dankzij een dubbellaagse constructie wordt de buitenkant niet heet en kan deze aangeraakt worden.

LotusGrill BBQ accessoiresLotusGrill XL

De LotusGrill XL Gardengrill barbecue is compact, makkelijk in gebruik en u kunt hem overal mee naartoe nemen. De barbecue is voorzien van een verrijdbaar onderstel en een handvat aan de grill zodat u deze makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is het onderstel verstelbaar zodat deze altijd de perfecte hoogte voor u heeft. Deze XL barbecue is ideaal voor grote groepen, tuinfeesten en meer. Klik op de knop voor alle XL's.

LotusGrill BBQ Accessoires

LotusGrill staat bekend om haar trendy, kleurrijke barbecues welke zeer eenvoudig zijn in het gebruik. Zo ook de accessoires van LotusGrill. Handige producten zoals houtskool, pannenlappen, pizzastenen, deksels, kwasten en tangen maken uw ervaring met LotusGrill helemaal compleet. Deze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en dragen bij aan het creëren van het lekkerste eten.
LotusGrill Classic

Deze fantastische houtskool barbecue van het topmerk LotusGrill kan overal mee naartoe genomen worden en gebruikt worden. De BBQ bevat een luchtcirculatiesysteem wat door middel van een ventilator ervoor zorgt dat de barbecue rookvrij blijft, daarnaast kan er geen vet op de kolen druipen zodat er geen rook ontstaat. De ventilator wordt aangedreven door een batterij. Hierdoor is de barbecue ideaal voor gebruik op de camping, boot, patio en zelfs op het balkon.

Een greep uit het assortiment van LotusGrill: