Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Lund London

Het merk Lund London is opgericht in 2016. De missie van het merk is het ontwerpen van prachtige woonaccessoires en cadeaus. Kenmerkend voor Lund London zijn de unieke ontwerpen die resulteren in uitzonderlijke producten. Al snel richtte Lund London zich op het ontwerpen van milieuvriendelijke producten en hierdoor is Lund London een wereldwijd succes geworden. Tot op de dag van vandaag introduceert Lund London milieuvriendelijke, mooie en herbruikbare producten die iedere dag met veel plezier gebruikt kunnen worden.

Lund London

Lund London is inmiddels uitgegroeid tot een merk met een duurzaam imago, maar dat was in eerste instantie niet de intentie. De onderscheidende factor van Lund London is het blijven ontdekken en toepassen van nieuwe technieken. Lund Lundon weet als geen ander functionaliteit en uitstraling met elkaar te combineren. Bijzonder is dat alle producten van Lund London met de hand en veel precisie zijn afgewerkt. Doordat de producten van Lund London milieuvriendelijk zijn, is het nog nooit zo leuk geweest om uw steentje bij te dragen aan het milieu.

Lund Drinkfles

De Lund London drinkfles is het allereerste milieuvriendelijk ontworpen product van Lund London. De drinkfles wordt door Lund London gezien als herbruikbaar alternatief voor de eenmalige plastic flesjes. Functionaliteit en een trendy design zijn perfect gecombineerd door Lund London. De Lund London drinkfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Een aantal Lund drinkflessen houden uw drankje zelfs warm of koud. De Lund London drinkfles is praktisch en daardoor perfect voor dagelijks gebruik. Ook zijn er Lund London drinkflessen voor kinderen met speelse designs. De Lund London drinkfles is milieuvriendelijk, praktisch en stijlvol.