Menu
Menu

Morsø

Morsø

Om thuis de lekkerste maaltijden te bereiden, zijn de messen en de snijplanken van het merk Morsø onmisbaar. Deze high-quality items van dit Deense merk zijn gemaakt van stainless steel en FSC®-gecertificeerd geolied eikenhout, waarmee u binnen een handomdraai de diverse producten snijdt. Het Scandinavische design is de perfecte balans tussen natuur en functionaliteit.

Morsø keukenmessen

De messen van de Foresta-lijn van het merk Morsø zijn één voor één kwaliteitsitems voor in de keuken. Morsø is een merk waarin natuur en functionaliteit samenkomen. Foresta betekent dan ook bos in het Italiaans, wat duidt op de elegante eikenhouten handvaten van de items. Verder zijn de bladen van de messen gemaakt van hoge kwaliteit stainless steel. Bekijk snel het aanbod van de verschillende messen in de webshop!

Morsø snijplanken

De snijplanken van de Foresta-lijn van het merk Morsø zijn stuk voor stuk kwaliteitsitems voor in de keuken. Morsø is een merk waarin natuur en bruikbaarheid samenkomen. Foresta betekent dan ook bos in het Italiaans, wat duidt op het eikenhouten waar de snijplanken van gemaakt zijn. Eikenhout is een mooi en veerkrachtig materiaal, wat lang mee gaat. Het elegante design is bedacht door award-winnende meubelmaker Hans Sandgren Jakobsen. Kiest u voor de maat L35, L46 of toch de L50? Bekijk snel het aanbod van de verschillende snijplanken in de webshop!