Menu
Menu

Alles over Nachtmann


Geschiedenis

In 1834 heeft Michael Nachtmann het bedrijf Nachtmann opgericht. Sindsdien heeft Nachtmann er alles aan gedaan om specialist in kristalglaswerk te worden. In 2004 werden ze het lifestyle merk van het familiebedrijf Riedel Glassworks en in 2019 werd de 185e verjaardag van Nachtmann gevierd.

Innovatie en milieu

Door de jaren heen heeft Nachtmann veel gebruik gemaakt van innovatie. Zo zijn zij iedere dag bezig met het verbeteren van de technologieën en houden zij zich inmiddels ook bezig met het milieu. De milieutechnologie is in 2010 vernieuwd en vanaf dat moment combineren zij nieuwe technologie en een passie voor perfectie met een duurzame, milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Fine Bavarian Crystal

Het luxe glaswerk van Nachtmann is met de hand en machinaal gemaakt. De Beierse glasblazer maakt al eeuwenlang prachtig kristal. Elke dag is Nachtmann bezig met de toekomst en dat is de kracht van het bedrijf. Met plezier uitkijken naar groeien.

Vintage

Tegenwoordig zien we ze overal, de vintage glazen voor een heerlijke cocktail, een wijntje of gewoon een lekkere cola. Vintage kristallen glazen zijn populair! Daarom zijn deze glazen ook steeds moeilijker verkrijgbaar. De kristallen glazen van Nachtmann hebben de perfecte vintage uitstraling. Het kwalitatieve glaswerk staat mooi in ieder interieur. Ook hebben de glazen een fijne balans tussen luxe, nostalgie en glamour.

Met de Vintage glazen van bijvoorbeeld de Noblesse of Bossa Nova collectie kunt u uw drankje nog leuker serveren. Voor meer informatie over de series kunt u verder lezen of klik hier beneden en neem meteen een kijkje bij het hele assortiment van Nachtmann.

Series van Nachtmann