Menu
Menu
Type Product
Serie
Aantal
Hoogte (cm)
Inhoud (ml)
Prijs
Levertijd
Korting

Nachtmann glazen

Nachtmann glazen Nachtmann is een van oorsprong Duits merk dat al sinds 1834 vele verschillende soorten glaswerk ontwerpt en produceert. Dat dit merk zo bekend is komt mede door het bijzondere reliëf en de unieke designs die ze in het glaswerk stoppen. Met een glas van Nachtmann heeft u dan ook zeker een uniek product in handen. Doordat het is gemaakt van kristalglas is het krasbestendig en breekt het niet snel. Daarnaast heeft kristalglas ook het voordeel dat het bijzonder helder is. Geniet jarenlang van de prachtige glazen van Nachtmann. Bekijk onderstaand het aanbod van de glazen en geniet nog meer van uw drankje in een uniek glas.

Nachtmann wijnglas

De prachtige glazen van Nachtmann zijn voor het eerst ontworpen in 1834 in Duitsland. Dit Duitse merk geeft sinds die tijd glazen een prachtige touch waardoor uw drankje nog beter smaakt. Het assortiment bevat onder andere een ruimassortiment aan wijnglazen. Deze zijn afgewerkt met precisie wat u goed terug ziet komen. Het materiaal van deze wijnglazen is dan ook hoogwaardig kristal. En zoals ze met de uitspraak kristal helder zeggen, zijn deze galzen bijzonder helder. Daarnaast blijven ze hele lange tijd erg mooi.

Nachtmann whiskey glazen

Nachtmann whiskey glazen zijn een must-have voor elke liefhebber van verfijnde dranken. Deze prachtige collectie whiskeyg lazen, beschikbaar op de Kookexpert, bestaat uit hoogwaardige kristallen glazen die elke slok van uw drankje nog aangenamer zullen maken. Nachtmann whiskey glazen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en elegantie, waardoor ze niet alleen een perfect cadeau zijn om te geven, maar ook om te krijgen. Ontdek de volledige collectie whiskeyglazen en maak uw glaswerkcollectie compleet!