Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ooni pizzaoven

Ooni pizzaoven

De Ooni pizzaoven een compacte, draagbare oven, waardoor u thuis heerlijke restaurant-kwaliteit ovens kunt maken zonder het ongemak van een grote oven. De Ooni pizza ovens bereiken zeer hoge temperaturen, dus in een paar minuten geniet u al van een heerlijke pizza. Uw nieuwe Ooni pizza oven koopt u bij Kookexpert.

Ooni hout- en gas ovens

De Ooni ovens zijn beschikbaar in verschillende series, zo heeft u de populaire Ooni Fyra en de Ooni Koda. De Ooni Koda werkt op gas, terwijl de Ooni Fyra een echte houtoven is. Zo kunt u thuis heerlijke pizza's maken op de manier die u wilt! Ontdek het assortiment en kies uw favoriet!

Ooni Koda 16

Ontdek de ultieme pizza-ervaring met de Ooni pizzaoven Koda 16, verkrijgbaar op Kookexpert. Deze pizzaoven is perfect voor iedereen die houdt van authentieke, knapperige en heerlijke pizza’s gebakken uit een stijlvolle oven. De Koda 16 pizzaoven bereid binnen 60 seconden de lekkerste pizza’s, zodat jouw eten binnen no-time op tafel kan staan. En dat allemaal in uw eigen achtertuin! 

Ooni Koda 12

Ook de Ooni Koda 12 is een populaire pizzaoven binnen het Ooni assortiment. Deze compacte, draagbare oven is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en is perfect voor zowel beginnende als ervaren pizzabakkers. De Ooni pizzaoven is niet alleen een geweldige aanvulling op uw buitenkeuken, maar ook een uitstekend cadeau voor elke pizzaliefhebber. Haal de Ooni pizzaoven in huis en geniet van de ongeëvenaarde smaak van zelfgemaakte pizza's.

Ooni Fyra 12

Binnen de diverse selectie hoogwaardige pizzaovens is ook de Ooni Fyra 12 een populaire keuze onder de echte pizzaliefhebbers. Met de Ooni Fyra 12 oven kunt u de authentieke smaak van houtgestookte pizza ervaren, gewoon in uw eigen achtertuin. De Ooni Fyra 12 is bijzonder populair vanwege zijn draagbaarheid, gebruiksgemak en ongeëvenaarde bakprestaties. Kies voor een Ooni Fyra 12 en geniet van de ultieme pizza-ervaring bij u thuis.

Oonie Karu

De Ooni Karu serie bestaat uit authentieke pizzaovens en bijbehorende gasbranders, pizzastenen, draagtassen en beschermhoezen. De Karu pizzaoven combineert optimale prestaties met een stijlvol en geavanceerd ontwerp. Met de Karu 12 kunt u hout, houtskool of een optionele gasbrander gebruiken om in 60 seconden de lekkerste pizza te bereiden. De Ooni Karu oven is de perfecte toevoeging aan uw tuin en zal uw buitenkeuken laten stralen. Bekijk nu ons volledige aanbod en koop vandaag nog uw nieuwe pizzaoven!